Live

O maratonistă care a participat la Olimpiada de la Paris, grav rănită după ce a fost incendiată de partenerul ei

Data actualizării: Data publicării:
Rebecca Cheptegei a fost incendiată, în propria casă, de iubitul ei / Sursă foto: Profimedia

Rebecca Cheptegei, sportivă care a terminat pe locul 44 la maratonul olimpic de la Paris, a suferit arsuri severe după ce ar fi fost incendiată de partenerul ei, care a stropit-o în prealabil cu benzină.

Maratonista din Uganda, care a concurat la Jocurile Olimpice de la Paris, luna trecută, a fost spitalizată în Kenya, țară învecinată, după ce ar fi fost victima unui atac domestic brutal. Poliția din Kenya a declarat că Rebecca Cheptegei, în vârstă de 33 de ani, a fost stropită cu benzină și apoi incendiată de partenerul ei din Kenya, Dickson Ndiema Marangach, suferind arsuri pe 75% din suprafața corpului, anunță dw.com.

Se pare că Marangach a intrat în casa lui Cheptegei, în regiunea Trans-Nzoia, din Kenya, în jurul orei 14:00, duminică, în timp ce ea și copiii ei erau la biserică, și a atacat-o atunci când s-a întors.

Poliția a anunțat că Marangach a suferit și el arsuri în incendiu, dar nu a menționat dacă copiii lui Cheptegei au fost răniți sau nu. De asemenea, autoritățile au precizat că sportiva și iubitul ei au fost un cuplu care „au avut în mod constant certuri în familie”, iar comandantul poliției din regiunea Trans-Nzoia, Jeremiah Ole Kosiom, a descris incidentul drept o „dispută domestică”.

Chepegui din Uganda, care a terminat pe locul 44 la maraton la Paris luna trecută, se antrenează în Kenya vecină și are o casă acolo.

Editor : B. G.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Gimnasta americană Jordan Chiles nu se lasă: a depus recurs la Curtea Supremă a Elveției pentru a-și recăpăta medalia de bronz de la JO

Trei atentate au fost dejucate în timpul Jocurilor Olimpice și Paralimpice din Franța: cinci inculpați, printre care și un minor

Klaus Iohannis, gafă în discursul de la întâlnirea cu sportivii români medaliați la Jocurile Olimpice

Doi pădurari au fost bătuți cu bâtele de braconieri într-o pădure din Dolj. Polițiștii i-au identificat pe agresori

Partenerii noștri