Live

A comandat online un test ADN și viața ei s-a schimbat pentru totdeauna. Cine este de fapt tatăl femeii de 36 de ani

Data publicării:

O femeie din SUA a folosit serviciile site-ului ancestry.com pentru a face un test ADN. Rezultatul, însă, i-a dat viața peste cap.

Ancestry.com este un serviciu online prin care publicul larg poate afla informații esențiale despre trecut lor și al familiei din care fac parte. Din când în când însă pot să schimbe tot ce știa o persoană despre propriul trecut și istorie familială.

Este și cazul lui Kelli Rowlette, care după 36 de ani de viață, a aflat că tatăl ei este de fapt medicul ginecolog al mamei ei. Părinții ei nu știau, la rândul lor, adevărul și au fost la fel de șocați ca Rowlette atunci când au aflat ce făcuse medicul.

Se pare că cei doi, acum divorțați, au avut probleme atunci când au încercat să facă un copil. Motiv pentru care au apelat la ajutorul unei clinici de fertilizare in vitro. Numai că medicul ginecolog Gerald E. Mortimer a folosit propriul material genetic în procesul de inseminare artificială.

Rowlette a descoperit abia după ce a primit rezultatele celor de la ancestry.com că între ea și doctor sunt șanse mari să existe o relație de tipul părinte-copil.

Femeia nu a crezut și și-a sunat mama ca să-i povestească cât de puțin demne de încredere sunt serviciile oferite de site-ul ancestry.com. Aceasta a recunoscut însă numele medicului imediat și și-a sunat fostul soț, care a fost devastat la aflarea veștii. Cu toate acestea, nu i-au spus adevărul lui Rowlette.

După câteva luni, însă, Rowlette a organizat niște lucruri de-ale părinților ei, când și-a găsit certificatul de naștere, semnat de medicul care a adus-o pe lume - Gerald E. Mortimer.

Rowlette l-a dat acum în judecată pe medic.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cea mai veche mostră de brânză din lume a fost găsită pe capul și gâtul unor mumii din China

Părinții copiilor care fac mofturi la mâncare nu trebuie să se învinuiască. Cercetătorii explică de ce unii sunt mai pretențioși

Cum au reușit strămoșii europenilor și asiaticilor să supraviețuiască frigului după ce au migrat din Africa

Stilul de viață sănătos poate „învinge” genele proaste. Cum putem trăi mai mult cu cinci ani (studiu)

Partenerii noștri