Live

Tot mai multe companii renunţă la primele de Crăciun, din cauza COVID-19

Data publicării:
Probleme financiare pentru mii de companii. FOTO: Getty Images

Tot mai multe companii renunţă la bonusurile de Crăciun, din cauza crizei economice generate de pandemia de coronavirus. Anul trecut, 7 din 10 companii ofereau angajaţilor bonusuri de Crăciun. Media unui astfel de bonus într-o corporaţie era de 500 de lei, relatează Mediafax.

Acum, testarea pentru COVID-19 se numără printre beneficii. În 2020, beneficiile s-au schimbat cu totul şi tot mai puţine companii vor oferi bonusuri de Crăciun, spune Sorin Faur, expert în resurse umane.

„În continuare angajaţii buni vor fi recompensaţi într-un mod sau în altul. Cu certitudine, schemele de bonusare au trebuit regândite, nu vom mai vedea bonusuri la nivelul celor de anul trecut”, a declarat Sorin Faur.

Brigitta Evelin este asistent manager într-o multinaţională. Anul asta a fost norocoasă. Salariul i-a rămas acelaşi şi nici nu se zvoneşte că nu va mai primi bonusul de Crăciun.

„De Crăciun, de obicei, în fiecare an, primim un fel de bonus care constă în vouchere, între 150 şi 200 de lei aproximativ. Anul acesta, cel mai probabil nu se va modifica nimic. Cred că va fi la fel că anul trecut, vom primi bonusurile de sărbători”, a declarat Brigitta Evelin Ambrus.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Țiriac a plătit 7.500.000 € și vrea să fugă de tot într-o destinație total surprinzătoare, după ce și-a donat toată averea

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Coronavirusul SARS-CoV-2 și răspunsul imun înnăscut. Descoperirile care ajută la dezvoltarea unor medicamente mai eficiente

Mort de muncă. Un bărbat de 30 de ani a lucrat 104 zile cu doar una liberă și a murit după ce i-au cedat organele interne

10.000 de angajați din industria hotelieră din SUA au intrat în grevă

Ce state au introdus dreptul de a te deconecta de la job. Când a apărut această necesitate și ce înseamnă, de fapt

Partenerii noștri