Live

Doctorița din Sibiu acuzată că lua mită de la pacienți a fost arestată

Data actualizării: Data publicării:
Ea este acuzată că, în perioada iunie-august 2024, a primit sume de bani și alte bunuri în schimbul unor servicii. Foto: Captură video Digi24

Doctorița de la Spitalul General Căi Ferate din Sibiu acuzată de 13 acte de luare de mită a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată în noaptea de vineri spre sâmbătă de către magistraţii Tribunalului Sibiu.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a anunţat, sâmbătă, că propunerea procurorilor de arestare preventivă în cazul medicului de la Spitalul CF Sibiu a fost admisă de către magistraţi.

Tribunalul Sibiu a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile în cazul femeii care este acuzată că a luat mită de 13 ori de la pacienţi şi aparţinători ai acestora.

Femeia a fost reţinută vineri, iar vineri seară procurorii au propus arestarea preventivă.

Fosta directoare a Spitalului General Căi Ferate din Sibiu este acuzată că a luat mită de 13 ori, în perioada iunie-august 2024, pentru ca unii pacienți să primească acces mai ușor la servicii medicale.

Publicația locală Turnul Sfatului scrie că medicul acuzat este Liliana Coldea, în vârstă de 52 de ani, în prezent medic primar cardiolog și medic primar în medicină internă, în cadrul aceluiași spital.

 

 

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Fosta directoare a Spitalului Județean Sibiu, reținută și acuzată că lua mită de la pacienți

Johnny Depp, îmbrăcat în costumul piratului Jack Sparrow, le-a făcut o surpriză copiilor aflați într-un spital din Spania

„O masă caldă”, contaminată cu listeria. Concluzie în cazul copiilor din Mehedinți, ajunși la spital cu toxinfecție alimentară

Alertă pe litoral: 18 turiști cazați la un hotel din Olimp au ajuns la spital. A fost activat Planul Roșu

Partenerii noștri