Live

Video O ursoaică cu doi pui, filmați când se bălăcesc într-un bazin plin cu apă din curtea unui spital din Predeal

Data actualizării: Data publicării:
Ursoaică cu doi pui, filmați când se bălăcesc într-un bazin plin cu apă din curtea Sanatoriului de Nevroze din Predeal. Sursa foto: colaj captură video BizBrasov

O ursoaică și cei doi pui ai săi au fost filmați în timp ce se bălăceau într-un bazin cu apă din curtea Sanatoriului de Nevroze din Predeal. În imagini se vede cum cei doi ursuleți sunt îndemnați de mama lor să intre în apă, spre deliciul martorilor, care îi admirau de la distanță, scrie bizbrasov.ro.

Momentul a fost surprins, zilele acestea, în curtea Sanatoriului de Nevroze din Predeal. Din cauza caniculei, ursoaica a vrut să-și răcorească puii chiar în bazinul cu apă din incintă. A intrat ea prima și a încercat, apoi, să-și convingă puii să o urmeze.

sursa video: BizBrasov

"Ce tare! Au vrut să urce pe scară. Uite-i, măi! Nu cred! Fii atent că se bagă... n-are curaj. Uite cum îi cheamă la ea! Îi cheamă acolo la apă!", au exclamat martorii care au filmat întreaga scenă.

Contactați de jurnaliștii de la bizbrasov.ro, reprezentanții Sanatoriului de Nevroze de la Predeal spun că au anunțat autoritățile, Ocolul Silvic, dar și Primăria despre prezența urșilor în curtea instituției.

Tot zilele acestea, un alt urs a fost filmat când se bălăcește într-o scăldătoare din Parcul Naţional Retezat. Animalul a fost surprins de o cameră de monitorizare a faunei amplasată în teren de către Administraţia Parcului Naţional Retezat (APNR), ursul oferind impresia că s-ar simţi foarte bine în băltoaca mare plină cu apă.

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A rupt tăcerea, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher. Cum ”comunică” germanul, la 11 ani de la accident

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rata de încălzire a oceanelor s-a dublat în ultimii 20 de ani

HARTĂ Risc crescut de viituri, până luni. Turiştii sunt sfătuiţi să evite zonele aflate sub avertizare 

APM: 34 de urși vor fi uciși în județul Brașov până la sfârșitul anului

Două persoane au fost atacate de un urs într-o localitate din județul Brașov

Partenerii noștri