Live

De ce și-a înjunghiat un copil de 9 ani din București bunica. El a sunat apoi la 112

Data actualizării: Data publicării:

Nepotul în vârstă de 9 ani al femeii înjunghiate mortal marţi în Capitală a fost cel care a sunat la 112 spunând că şi-a înţepat bunica cu cuţitul, ulterior, el declarându-le anchetatorilor că motivul agresiunii a fost faptul că nu l-a lăsat la calculator, susţin surse judiciare citate de News.ro.

Copilul a sunat la 112 spunând că s-a certat cu bunica şi că a lovit-o. Ulterior, copilul le-a relatat anchetatorilor că motivul reacţiei sale a fost o dispută legată de faptul că bunica sa nu l-a lăsat la calculator.

Poliţia Capitalei a anunţat, marţi, că prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe raza Secţiei 4 Poliţie o femeie prezintă o plagă în zona gâtului. Femeia era în locuinţă cu nepotul ei de 9 ani şi a fost înjunghiată în gât, decedând.

„Urmează să se stabilească imprejurările în care s-a produs acest eveniment”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Potrivit acestora, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Apa încălzită în oală, confort de Capitală. A venit frigul, caloriferele rămân reci: „Să ne dea căldură cum trebuie și când trebuie”

Elevă din București, abuzată sexual de profesorul de engleză. Mama fetei ar fi știut și ar fi tăinuit fapta

Un băiat de 15 ani a tras cu pistolul dintr-o mașină aflată în mers în Capitală. Imaginile surprinse de o cameră de bord

Accident grav cu trei TIR-uri pe centura Capitalei. Traficul este blocat

Partenerii noștri