Live

De ce rămân reci caloriferele în Capitală. Anunțul Termoenergetica

Data publicării:
Echipele CMTEB vor acorda asistenţă asociaţiilor de proprietari/locatari. Sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă, miercuri, că procesul de furnizare a agentului termic pentru încălzire a început conform graficului, însă având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi faptul că există încă asociaţii de proprietari/ locatari care nu au deschis circuitul de încălzire, furnizarea agentului termic se resimte gradual.

Compania anunţă, miercuri, într-un comunicat de presă că, pentru a asigura o distribuţie optimă a căldurii în întreaga reţea, a dispus pornirea graduală a surselor de furnizare a agentului termic.

Luni s-a solicitat dublarea debitului şi a sarcinii termice pentru cele două centrale Elcen aflate în funcţiune. Începând cu data de 22 octombrie, s-a solicitat pornirea CTE Progresu, iar miercuri, s-a solicitat pornirea CTE Grozăveşti, pentru data de 24 octombrie”, a mai transmis compania.

Pentru a optimiza distribuţia căldurii în sistem, vor fi efectuate manevre de echilibrare hidraulică. În această perioadă, este posibil ca unele zone, în special Sectoarele 4 şi 5, să funcţioneze deficitar până cand centralele vor intra în regim de funcţionare şi agentul termic va fi distribuit şi la cel mai îndepărtat punct termic”, a adăugat Termoenergetica.

Potrivit acesteia, în prezent, nu există probleme tehnice majore în sistemul de termoficare.

Echipele CMTEB vor acorda asistenţă asociaţiilor de proprietari/locatari care doresc să deschidă circuitul de încălzire pentru a beneficia de confort termic. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert”, a mai transmis Termoenergetica.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Apa încălzită în oală, confort de Capitală. A venit frigul, caloriferele rămân reci: „Să ne dea căldură cum trebuie și când trebuie”

Termoenergetica începe probele la cald pentru furnizarea de căldură în București, în weekend. ANM a anunțat temperaturi aproape de 0°C

Temperaturile de vară din octombrie schimbă agricultura în România: pepeni de toamnă în piețe

Nicușor Dan, precizări despre scumpirea gigacaloriei în București. Cât ne va costa căldura la iarnă 

Partenerii noștri