Live

Robert Downey Jr. revine ca personaj negativ în universul Marvel. Ce rol va juca celebrul actor

Data publicării:
Robert Downey Jr. şi-a anunţat sâmbătă, la Festivalul Internaţional de Film Independent Comic-Con 2024 din California, revenirea în franciza cu supereroi. Sursa foto: Profimedia Images

Robert Downey Jr. revine ca personaj negativ în universul Marvel. Acesta şi-a anunţat sâmbătă, la Festivalul Internaţional de Film Independent Comic-Con 2024 din California, revenirea în franciza cu supereroi, scrie Agerpres.

În ce rol îl vor vedea fanii pe Robert Downey Jr.

După anunțul celebrului actor Robert Downey Jr. potrivit căruia se va întoarce în universul Marvel, Harrison Ford şi Pedro Pascal au anunțat și ei că se vor alătura francizei Marvel. Potrivit sursei citate, Robert Downey Jr., cunoscut pentru rolul Iron Man, îşi va face revenirea în pielea unui personaj diametral opus, Doctor Doom, un răufăcător din benzile desenate Marvel. Franciza şi-a dezvăluit sâmbătă seara planurile de revigorare, în pofida veniturilor de 30 de miliarde la box-office.

Anunțul făcut de Robert Downey Jr.

„Mască nouă. Aceeaşi sarcină. Ce v-am spus? Îmi place să interpretez personaje complexe", a declarat actorul, la intrarea pe scena de la Comic-Con din California Actorul s-a retras din universul Marvel în 2019, după ce l-a jucat pe Iron Man în nouă filme.

Seara Marvel a început cu zeci de cântăreţi şi dansatori îmbrăcaţi în culorile roşu şi galben ale supereroilor din filmul „Deadpool 3”, care a fost lansat în acest weekend. Se preconizează că pelicula va doborî un record la box-office. Comic-Con a început joi cu o proiecţie specială a filmului „Deadpool 3 (Deadpool & Wolverine)”, la care au participat actorii Ryan Reynolds şi Hugh Jackman, întâmpinaţi de aproximativ 6.000 de fani. Mulți au purtat costume inspirate de aceşti supereroi și şi-au câştigat la loterie şansa de a asista la seara inaugurală din San Diego, pentru care biletele de acces sunt la mare căutare.

Noutăți anunțate în universul Marvel

O altă noutate dezvăluită la Comic-Con 2024 este că fraţii Joe şi Anthony Russo, care au regizat în special „Avengers: Endgame” (2019), îşi vor face, de asemenea, revenirea în universul Marvel. Ei vor regiza "Avengers: Doomsday", lansat în mai 2026, şi "Avengers: Secret Wars", programat pentru mai 2027.

 

Editor : Iulia Bălăianu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Robert Downey Jr. spune că „regula de două săptămâni” l-a ajutat să aibă o căsnicie fericită timp de aproape două decenii

Disney pariază pe o supereroină amerindiană surdă și cu un picior amputat pentru a-și relansa franciza Marvel

„Oppenheimer”, sau cum să strici un film excelent în 2 pași: acoperă toate scenele cu muzică și dă volumul la maximum

Scarlett Johansson dă Disney în judecată pentru lansarea „Black Widow”

Partenerii noștri