Live

Primele rezultate la titularizare 2020 au fost afișate. Notele, pe județe, obținute de profesori

Data publicării:
Foto: captura Digi24

Primele rezultate la titularizare 2020, concurs la care s-au prezentat peste 27.000 de candidați, au fost afişate marți, 4 august, pe site-ul titularizare.edu.ro. Concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar s-a desfășurat în 29 iulie.

HARTA rezultatelor pentru fiecare județ AICI

La proba scrisă din cadrul concursului de titularizare 2020 au participat 27.000 de candidați din cei 30.113 care erau înscriși.

Din promoţia de absolvenţi ai anului 2020 au fost prezenţi 2.724 de candidaţi.

Primele rezultate au fost afişate în 4 august, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul titularizare.edu.ro.

Contestaţiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afişarea rezultatelor, până la ora 21,00, respectiv 5 august, până la ora 12,00.

Rezultatele finale la titularizare se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul dedicat în data de 11 august.

Pentru a fi declarați admiși și pentru a se putea angaja pe durată nedeterminată, candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), trebuie să obțină minimum nota 5.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice sau online, organizate de către inspectoratele şcolare în intervalul 12 - 14 august.

Redactare Georgiana Marina

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

EXCLUSIV Început abrupt de emisiune: ”Florin ne-a cutremurat cu o veste”. Dezvăluirea făcută imediat, în direct

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Paradoxul din Educație: Performanță în învățământul de stat gratuit, cu bani din donații. Elevă: „Trebuie să convingem sponsorii”

România cheltuiește mai puțini bani pentru educație decât Benin și Zambia, raportat la PIB

Ce și-a asumat Roxana Mînzatu față de eurodeputați. Când va fi audiat comisarul european desemnat al României

Parlamentul European vrea un buget al UE pentru 2025 axat pe cercetare, sănătate, educație și climă. Ce sumă au propus eurodeputații

Partenerii noștri