Live

Video Replica lui Ciolacu după ce liderii PNL au spus că rămân la guvernare pentru a păzi PSD să nu fure alegerile

Data publicării:
Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos/George Călin

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, despre afirmaţiile liderilor PNL că rămân la guvernare pentru a păzi PSD să nu fure alegerile că este o campanie electorală, ca să fie elegat. Întrebat dacă mai poate fi refăcută coaliţia, în urma acestor acuzaţii, Ciolacu a spus: „N-aţi vrea să lăsăm românii să ne răspundă ei prin vot, decât să răspund eu?”.  

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat despre decizia liberalilor de a rămâne la guvernare până la alegeri doar pentru a păzi Partidul Social-Democrat să nu fure alegerile. „Spuneţi-mi mie cum le fur eu alegerile. Spuneţi-mi şi mie, vă rog, e frumos. Suntem în anul 2024. (..) E o campanie electorală, să fiu elegat. Spuneţi-mi şi mie, cum fură un partid alegeri? Cum fură Ciolacu alegerile?”, a spus premierul, potrivit News.ro. 

„Nu are rost să răspund, pentru că suntem în campanie. Astea au mers în '92, în '96, nu pot ei fura cât putem noi vota. Oameni buni, suntem o democraţie consolidată. Cum să furi alegerile? Furi cum? Eu sunt Clotilde de la Sectorul 1, să fur cu sacii? Acolo am văzut cum s-a făcut, cu sacii”, a mai arătat Marcel Ciolacu. Întrebat dacă mai poate fi refăcută coaliţia, în urma acestor acuzaţii, Ciolacu a spus: „N-aţi vrea să lăsăm românii să ne răspundă ei prim vot, decât să răspund eu?”.

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A lăsat mașina primită de la Ion Țiriac în parcare, iar acum a spus ce lecție de viață a învățat după medalia de la JO

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Guvernul Ciolacu mărește, din nou, alocațiile copiilor: 800 de lei pentru copiii sub 2 ani și peste 300 de lei pentru cei mai mari

Marcel Ciolacu, despre PNRR: Este exclus ca România să pierdă vreun euro. Nu mai merge cu şmecheria în 2024

Ciolacu, despre demisia Laurei Vicol: „Mi se pare corect gestul făcut de către dânsa”

Câciu spune că PSD nu înțelege ce l-a apucat pe Ciucă. „Ajungem într-o situaţie de penibil politic”

Partenerii noștri