Live

Noua conducere PSD s-a reunit în prima şedinţă după congres. Ce a decis în privința pensiilor

Data publicării:
Liderii PSD participă la congresul partidului, pentru a-l alege președinte social-democrat pe Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Biroul Permanent Naţional al PSD s-a reunit luni în noua formulă decisă la sfârşitul săptămânii trecute de congresul partidului. Social-democrații au discutat, printre altele, și despre scandalul recalculării pensiilor.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a precizat că în şedinţă s-au discutat, în principal, chestiuni organizatorice legate de campaniile electorale care vor urma.

„Astăzi a avut loc întâlnirea Biroului Permanent Naţional în noua formulă. S-au discutat, în principal, chestiuni organizatorice legate de campaniile electorale care vor urma, s-a discutat despre principalul subiect de pe agendă, acela al pensiilor, s-a reiterat ideea că vor fi transmise informări clare către toţi pensionarii astfel încât să se ştie clar că nicio pensie nu va scădea. S-a discutat despre întâlnirile zonale pe care le vom avea în perioada următoare”, a declarat Lucian Romaşcanu la sediul central al PSD, după şedinţa BPN, potrivit Agerpres.

El a menţionat că decizia conducerii partidului a fost că în fiecare săptămână se va întruni în şedinţă Biroul Permanent Naţional.

Social-democrații și-au ales sâmbăta trecută noua conducere în cadrul unui congres al partidului, la care Marcel Ciolacu a fost desemnat oficial candidatul PSD la alegerile prezidențiale din acest an.

Liderul Marcel Ciolacu nu a avut niciun contracandidat pentru vreuna dintre poziții.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu s-a întâlnit cu primarii din Capitală: Vreau să stabilim un dialog permanent, e nevoie de un plan de rezolvare a problemelor

Mînzatu, comisar european: Portofoliul social include 20% din bugetul UE. Era timpul ca România să aibă o astfel de influență

Românii cu pensii sub 3.000 de lei ar putea cere gratuit adeverințele de venit pentru recalculare

Tudose, reacție după ce PNL a criticat portofoliul obținut de România în CE: Invidie? Ignoranţă? Sau doar furia neputinţei?

Partenerii noștri