Live

Ciolacu, ironic după sondajul în care Geoană câștigă prezidențialele: „Nu mai are rost să facem alegeri”

Data publicării:
„Facem un sondaj, vedem cine iese pe primul loc şi am terminat”, a declarat Marcel Ciolacu. FOTO: Inquam Photos / Mălina Norocea

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte PSD, a comentat, vineri, la Baia Mare, sondajul de opinie în care Mircea Geoană este plasat pe prima poziţie în preferinţele electoratului la prezidenţiale, afirmând că în acest caz „nu mai are rost” să fie organizate alegeri, transmite Agerpres.

„Părerea mea că, dacă aşa arată, să nu mai facem alegeri, nu mai are rost. Facem un sondaj, vedem cine iese pe primul loc şi am terminat”, a declarat Marcel Ciolacu întrebat dacă, având în vedere că Mircea Geoană a ocupat primul loc într-un sondaj de opinie privind alegerile prezidenţiale, i se va propune acestuia să intre în PSD.

23,7% dintre români l-ar vota pe Mircea Geoană în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 18,2% pe Marcel Ciolacu (PSD), 13,5% pe George Simion (AUR), 12,5% pe Diana Şoşoacă (SOS România) şi 11,5% pe Nicolae Ciucă. În turul al doilea, Geoană ar ieşi câştigător detaşat în faţa oricăruia dintre potenţialii contracandidaţi, relevă un sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.

De asemenea, Marcel Ciolacu ar ieşi câştigător într-un tur doi cu Ciucă sau cu Simion, iar Nicolae Ciucă ar ieşi învingător în varianta unei finale prezidenţiale cu George Simion.

Sondajul mai arată şi că 19,2% dintre cei chestionaţi cred că Mircea Geoană va fi câştigătorul scrutinului prezidenţial, 17,3% l-au indicat pe Marcel Ciolacu, iar 9,9% pe Nicolae Ciucă. 66,9% dintre respondenţi afirmă că vor merge în mod sigur la vot.

 

Editor : Bianca Chirilă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Replica lui Ciolacu după ce Ciucă a spus că PSD e urmașul PCR

Ce a spus Nicușor Dan când a fost întrebat dacă va semna pentru candidatura lui Mircea Geoană, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi

Nicușor Dan a semnat pentru susținerea lui Nicolae Ciucă la președinția României. Reacția liderului PNL: „Mulțumesc, Nicușor Dan”

Copiii din localitățile afectate de inundații vor învăța în școli improvizate. Patru clădiri modulare, scoase de la Rezervele de Stat

Partenerii noștri