Live

73,5% prezenţă la vot în Costinești după reluarea alegerilor locale, în urma anulării primului tur

Data actualizării: Data publicării:
Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat duminică seara că la Costinești, județul Constanța, acolo unde s-au reluat alegerile locale, prezența la vot a fost de 73,5%, scrie News.ro. Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat duminică seara că la Costinești, județul Constanța, acolo unde s-au reluat alegerile locale, prezența la vot a fost de 73,5%, scrie News.ro.

Au votat 2.125 de persoane, dintre care 45 pe liste suplimentare.

„Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că votarea în cele două secţii de votare deschise cu ocazia organizării alegerilor pentru funcţia de primar la nivelul Circumscripţiei electorale nr. 29 – Costineşti, judeţul Constanţa, s-a încheiat duminică, 7 iulie 2024, la ora 22.00”, a transmis, duminică seară, AEP.

Alegerile s-au reluat la Costinești după ce buletinele de vot din 9 iunie au fost numărate de șase ori. Bătălia s-a dat între un candidat PNL și altul PSD, între cei doi fiind diferență de doar un vot. La ultima numărare a voturilor câștigător a fost declarat candidatul PNL. Rezultatul a fost contestat de candidatul social democrat.

Editor : Andreea Burghelea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A rupt tăcerea, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher. Cum ”comunică” germanul, la 11 ani de la accident

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri