Lecţia lui Tibi Uşeriu: Nu mă aşteptam la asta. Am învăţat că lucrurile se pot schimba
A cucerit Iadul Alb şi s-a întors acasă! La miez de noapte, Tibi Uşeriu a fost întâmpinat ca un erou pe aeroportul din Cluj-Napoca. S-au strâns să îl aplaude rude, prieteni, dar şi mulţi necunoscuţi, mişcaţi de efortul supraomenesc pe care l-a presupus cucerirea celui de-al treilea titlu consecutiv de campion al celei mai dure competiţii din lume: Ultramaratonul Arctic 6633.
Tibi Ușeriu, un altfel de Elvis Presley
Momentul în care un individ aruncă un cocktail Molotov printre mașini, în Arad
O fetiță de 10 ani a murit pe loc după ce mașina condusă de mama ei a fost lovită de o șoferiță care a trecut pe roșu
Inundații în Spania: Furtunile au făcut prăpăd în Barcelona, în timp ce în zona Valenciei salvatorii încă mai caută supraviețuitori
Scene șocante pe terenul de sport al unei școli din Sălaj
Bolojan a acceptat propunerea PNL de a fi prim-ministru
Podul suspendat peste Dunăre a fost redeschis circulației pe sensul Tulcea - Brăila
Copilul supranumit „calculator uman”. Povestea băiatului de 10 ani din Constanța, campion la aritmetică mentală
Alegeri SUA 2024. S-a deschis prima secție de votare
„Cred că de fiecare dată învăţ ceva. Dacă m-aş mai întoarce, ştiu că nu tot planul făcut dinainte se potriveşte cu cel de acolo, de fiecare dată trebuie să improvizez dacă se întâmplă ceva, trebuie să te gândeşti de ce faci asta, să îţi aduci în memorie gândurile din trecut să le împachetezi să mergi mai departe.
Chiar dacă a fost a treia participare, totul a fost diferit. Foarte puţine lucruri se repetă, nu mă aşteptam la aceste temperaturi, am învăţat că lucrurile se pot schimba, chiar dacă ai un control”, a povestit Uşeriu.
El a explicat şi cât de greu e să te menţii concentrat şi dornic pe finalizarea cursei în condiţiile tentaţiilor de căldură şi confort din punctele de control.
„De obicei încerc să nu îmi fac gând de renunţare, îmi e frică să nu se întâmple ceva pe parte medicală. Anul acesta am avut doar o singură degerătură, singura mea problemă e pe parte medicală.
Mă duc motivat şi pregătit, acolo e greu să te motivezi, după 500 de km, când cazi e greu să te ridici. Am încercat să mă motivez, să nu urc într-o maşină caldă. Mai ales anul trecut am vrut să nu stau mult în punctele de control pentru că era căldură, control, frumos şi mă tenta şi pe mine acest lucru”, a precizat Uşeriu.
El a adăugat că nu o să se oprească aici cu semimaratonul şi că şi-l va face cadou peste 5 ani, când va împlini 50 de ani.
„O să mă întorc peste 5 ani”, a conchis el.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News