Live

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată după un live transmis pe Facebook. Ce au găsit polițiștii în casa lui

Data publicării:
Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată după un live transmis pe Facebook. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată, după un live transmis pe Facebook, în care apărea cu o armă în mână. Imaginile au fost văzute și de polițiști, care au decis să-i facă apoi o vizită. În locuința lui, la percheziții, oamenii legii au descoperit mai multe cartușe letale, dar și o armă facută artizanal, scrie Alba24.ro. Bărbatul va fi judecat pentru nerespectarea regimului armelor si muniţiilor.

Ancheta a început după un live pe Facebook. În imaginile transmise, bărbatul apărea cu o armă în mână, pe care era montată și o lunetă.

Filmarea a ajuns și la polițiști, care au obținut mandat de percheziție. În casa lui, oamenii legii au descoperit mai multe cartușe letale de calibru 12 mm.

"A deținut fără drept la locuința sa 6 cartușe de calibru 12 mm, dintre care trei cu inscripția 'Rottweil SPECIAL 36' marca 'Rottweil Germany', două cu inscripția 'THRILL SHOCK' 'B&P' marca 'Bascheri & Pellagri' și unul cu inscripția 'Palletoni' marca 'Cheddite', ce constituie muniție pentru armele de foc letale cu țeavă lisă, având calibrul 12 mm", au notat maigstrații.

Muniția, scrie sursa citată, era destinată unei arme letale făcută artizanal, pe care individul o avea tot în locuință. În timpul anchetei, oamenii legii au confiscat și o armă de tipul airsoft, pe care i-au înapoiat-o, însă, bărbatului.

El va fi judecat pentru infracțiunea de nerespectare a regimului armelor si muniţiilor. Momentan, nu a fost fixat un prim termen de judecată, mai scrie sursa citată.

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cum a arătat dezbaterea Harris - Trump pe rețelele sociale. „Au mâncat câinii și pisicile” a devenit subiect viral pe platforma X

Un bărbat care se dădea drept polițist a fost arestat, după ce a sechestrat trei persoane într-o mașină cu număr fals de înmatriculare

Un poliţist suspectat că a luat mită şi a introdus telefoane mobile într-un centru de reţinere, arestat la domiciliu

O femeie din Alba a născut până la 40 de ani nouă copii, toţi prin cezariană: „Caz rar. Se recomandă cel mult trei astfel de operații”

Partenerii noștri