Live

Video Furtuna a rupt gardul Aeroportului Oradea. Un avion TAROM nu a mai decolat

Data actualizării: Data publicării:
Vântul puternic a rupt o parte din gardul Aeroportului Oradea. Sursa: Bihoreanul.ro

Vântul puternic, care a bătut cu peste 120 km/h, a doborât o parte din gardul Aeroportului Oradea. O aeronavă Tarom nu a mai decolat, din motive de siguranță, transmite Bihoreanul.ro.


Aeronava Tarom care urma să decoleze, luni, la ora 19.25 de la Oradea cu destinația București a rămas la sol, din cauza vântului puternic. Reprezentanții companiei de zbor au transmis că din motive de siguranță, s-a luat decizia să se renunțe la cursă, până la verificarea tehnică a avionului.

„În zona aeroportului a fost un vânt puternic din direcția vest-sud-vest, care a provocat daune materiale. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Aeronava Tarom a rămas la sol pentru verificări suplimentare, pe care echipa tehnică Tarom le va efectua în cel mai scurt timp posibil”, a transmis directorul Aeroportului Internațional Oradea, Răzvan Horga, citat de Bihoreanul.ro.

Nu este clar dacă operatorul aerian va trimite sau nu un alt avion care să preia pasagerii cursei Oradea-București sau zborul va fi efectuat abia marți, după verificarea aeronavei.

Pe de altă parte, vântul care a bătut cu 120 km/h în zona aeroportului a  provocat daune. O parte a gardului realizat recent din PVC a fost avariat,iar pe anumite porțiuni a fost pus la pământ. Furtuna a fost atât de puternică încât o poartă de acces în zona de control-securitate auto a fost, la rându-i, ruptă. Pagubele produse de furtună urmează să fie evaluate. 

Oradea s-a aflat sub cod portocaliu de vijelie și grindină luni seara, până la ora 21.

Editor : D.U.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Semnalul de alarmă tras de climatologi în urma inundațiilor din România și celelalte țări europene

Amenda pe care trebuie să o plătească pasagerul unui avion după ce a avut un comportament neadecvat la bord

Ciclonul Boris în România: O furtună puternică a inundat străzi din Pitești și a doborât mai mulți copaci

Un pasager care a făcut scandal în avion a fost pus să plătească pentru combustibilul consumat, după ce zborul a aterizat de urgență

Partenerii noștri