Live

FOTO Paul Anghel (ANPC) a postat imagini cu scaunele deteriorate ale unui avion: „Te poţi îmbrăca în salopetă să te protejezi”

Data actualizării: Data publicării:
Scaun deteriorat al unui avion al companiei low-cost FLYONE. Foto: Facebook/ Paul Anghel

Prețul biletele de avion crește, dar aeronavele se deteriorează. Este reproșul lui Paul Anghel, director general în ANPC, care a postat pe Facebook două fotografii cu scaunele deteriorate ale unui avion.

„Preţul biletelor curselor aeriene creşte concomitent cu deprecierea aeronavelor, iar curăţenia este uneori inexistentă, te poţi îmbrăca într-o salopetă de lucru pentru a fi eventual protejat în a nu îţi murdări sau rupe hainele”, a scris Paul Anghel pe rețeaua socială.

El a dat tag companiei FLYONE, o companie aeriană low-cost din Republica Moldova.

Postarea sa vine în condițiile în care tot mai mulți oameni se plâng de întârzierea sau anularea unor zboruri și de haosul creat pe aeroporturi în plin sezon estival.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

ANPC: amenzi de 2,5 milioane de lei aplicate unor comercianți de produse congelate. Ce nereguli au găsit inspectorii

Producătorii vor fi obligați să semnaleze vizibil pe ambalaj că au redus gramajul, iar preţul este neschimbat, anunță Ciolacu

Locurile de joacă din cele 109 parcuri din Sectorul 2 au fost închise, fiind găsite echipamente cu lemn putrezit sau montate incorect

Atenționare MAE pentru românii care călătoresc în Portugalia

Partenerii noștri