Live

O italiancă a murit după ce a fost înjunghiată în inimă de un pește-spadă în timp ce făcea surf în Indonezia

Data actualizării: Data publicării:
Giulia Manfrini, o surferiță de 36 de ani din Torino a murit după ce a fost înjunghiată în inimă de un pește-spadă, în timp ce se dădea cu placa de surf în Indonezia. Foto: Giulia Manfrini/ Facebook, Shutterstock

Incident bizar în Indonezia. Giulia Manfrini, o surferiță de 36 de ani din Torino, a murit după ce a fost înjunghiată în inimă de un pește-spadă, în timp ce se dădea cu placa de surf în Indonezia. Moartea sa prematură a provocat un val de durere în Italia, „credem că a murit făcând ceea ce iubea, într-un loc pe care l-a iubit”, relatează BBC.

Giulia Manfrini, în vârsă de 36 de ani, din Torino, și-a pierdut viața în octombrie, după ce, în timp ce făcea surf în apele din Indonezia, a fost înțepată în inima de un pește-spadă, rana pe care a suferit-o fiind fatală.

Doi martori au încercat să-i acorde primul ajutor femeii, însă Giulia Manfrini nu a mai putut fi salvată.

„Informația pe care am primit-o de la șeful districtului sud-vest Siberut a fost că a avut loc un accident cu un cetățean italian în timp ce naviga”, a declarat Lahmudin Siregar, șeful interimar al Agenției Regionale de Management al Dezastrelor din Mentawai Islands Regency (BPBD), potrivit agenției de presă Antara.

El a adăugat: „În mod neașteptat, un pește-spadă a sărit spre Giulia Manfrini și a înțepat-o chiar în piept”.

Un apropiat al femeii a declarat că Giulia a suferit „un accident ciudat”, adăugând că este de părere că „a murit făcând ceea ce iubea, într-un loc pe care l-a iubit”.

Fabio Giulivi, primarul orașului natal al Giuliei Manfrini, Venaria Reale, a declarat că „Vestea morții ei ne-a șocat și ne face să ne simțim neputincioși în fața tragediei care i-a luat viața atât de prematur”.

Cercetările anterioare au sugerat că atacurile peștelui-spadă sunt rare, dar periculoase atunci când sunt provocate.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Pescari șocați după ce au scos din Marea Coralilor un pește-spadă atacat de rechini trabuc

Imaginile care au șocat și indignat Grecia. Zeci de turiști au fost filmați omorând cu pietre un pește-spadă

Partenerii noștri