Live

FOTO. Accident grav în judeţul Mureş: Au fost implicate două camioane şi un autoturism. A fost chemat un elicopter SMURD

Data actualizării: Data publicării:
În accident au fost implicate două camioane şi un autoturism.

Un accident rutier în care au fost implicate două camioane şi o maşină s-a produs, joi seară, în judeţul Mureş, iar autorităţile intervin cu mai multe echipaje.

ACTUALIZARE 21:50 - „În urma accidentului au rezultat opt victime, patru cod verde, una cod galben şi trei cod roşu. Victimele sunt preluate de către echipajele medicale”, a transmis ISU Mureş.

Sursa citată a precizat că la locul evenimentului  se suplimentează cu forţe şi mijloace medicale, trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, şi un echipaj din cadrul SAJ Mureş.

De asemenea, a fost chemat elicopterul SMURD.

Știrea inițială: „Pompierii militari din cadrul Departamentului Târgu Mureş au fost solicitaţi cu puţin timp în urmă să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, de descărcare şi prim ajutor calificat în urma producerii unui accident rutier în localitatea Ciba, comuna Crăciuneşti. La faţa locului au fost alocate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi autospecială de intervenţie pentru accidente colective şi calamităţi”, a transmis, joi seară, ISU Mureş.

Sursa citată de News.ro a precizat că, din primele informaţii, în accidentul rutier au fost implicate două autocamioane şi un autoturism, posibil victime încarcerate.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Tragedia în care o familie din Suceava a murit în timp ce se întorcea din vacanța petrecută la mare. Detaliul care complică ancheta

Trei morți și cinci răniți grav după ce o mașină a izbit în plin un microbuz care circula regulamentar, în Giurgiu

Guvernul lansează aplicația de monitorizare GPS e-Transport pentru transporturi rutiere de bunuri

Cinci oameni au murit după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit de o cisternă. Accidentul, produs de un șofer care a adormit la volan

Partenerii noștri