Live

Video Accident grav pe Autostrada Bucureşti - Pitești. Trei persoane au ajuns la spital. A fost chemat un elicopter SMURD

Data publicării:
„Ambele maşini se aflau în afara părţii carosabile, una dintre acestea fiind găsită răsturnată de o parte”. Foto: Captură video Digi24

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, produs luni pe A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul spre Capitală. O mașină a fost găsită răsturnată pe o parte, în afara carosabilului.

„Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs, în această dimineaţă, pe A1 Bucureşti-Piteşti, la km 27. Evenimentul a avut loc pe sensul de mers spre capitală, fiind implicate două autoturisme. Ambele maşini se aflau în afara părţii carosabile, una dintre acestea fiind găsită răsturnată de o parte, în vegetaţia de pe marginea drumului”, anunţă ISU Giurgiu..

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi SAJ. În sprijin, a fost solicitat şi elicopterul SMURD, potrivit News.ro.

Persoanele rănite se aflau în acelaşi autoturism si au fost transportate la spital. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 17 ani, o femeie de 47 de ani şi una de aproximativ 67 de ani.

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un polițist din Cluj a fost prins beat la volan după ce a provocat un accident rutier. Bărbatul a refuzat testarea antidrog

Titan, condamnat de la început. Submersibilul ar fi pornit la drum cu chila deja fisurată. „În acest caz nu mai era nimic de făcut”

VIDEO Val de probleme pe o centură abia deschisă. DRDP Timișoara: „A fost nevoie să montăm indicatoare noi”

Două convoaie militare implicate într-un accident pe DN 2B, în județul Brăila, la limita cu județul Galați

Partenerii noștri