Live

Accident grav din cauza vitezei în Argeș. Un tânăr de 22 de ani şi un adolescent de 15 ani au murit

Data publicării:
Doi tineri au murit după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un grav accident în comuna Răteşti.

Tragedie în județul Argeș. Doi tineri au murit după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un grav accident în comuna Răteşti. Șoferul de 22 de ani a pierdut controlul și a intrat cu viteză într-un stâlp și gardul unei casei, după care mașina s-a răsturnat de mai multe ori. Cel de la volan și un pasager de 15 ani au fost găsiți încarcerați. În ciuda eforturilor medicilor, au fost declarați decedați.

"Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din comuna Răteşti, care conducea un autoturism pe DJ 702G, pe raza localităţii de domiciliu, circulând din direcţia Căteasca spre Crângurile, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp şi gardul unui imobil, răsturnându-se de mai multe ori", se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la sosirea echipelor de salvare cele două victime erau blocate în interiorul autoturismului, şoferul fiind deja decedat.

"Colegii noştri au acţionat pentru extragerea celei de-a doua victime dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, persoana fiind predată unui echipaj SMURD de prim ajutor calificat, care a început de urgenţă executarea manevrelor de resuscitare. Manevrele au fost preluate de personalul echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, însă, din păcate, victima nu a răspuns pozitiv, fiind declarat decesul", se precizează într-o informare transmisă de ISU Argeş.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un șofer de TIR băut a lovit mortal un bărbat în Portul Constanţa. Victima s-a pus în faţa camionului pentru a-l împiedica să înainteze

Accident mortal în București. Un bărbat de 52 de ani, care se deplasa cu o trotinetă, a murit

Un copil din Alba a fost grav rănit după ce stâlpul panoului de baschet a căzut peste el. Ce spune primarul despre incident

Accident grav pe A1, după ce două TIR-uri şi un autoturism s-au ciocnit. Un bărbat de 45 de ani a murit și trei persoane au fost rănite

Partenerii noștri