Live

Filmul "It Ends With Us/Totul se termină cu noi" a fost interzis în Qatar din cauza unor scene de sărut

Data publicării:
Cenzura din Qatar a interzis chiar si filme de desene animate. Foto: Profimedia

Filmul de dragoste "It Ends With Us/Totul se termină cu noi" în regia lui Blake Lively a fost interzis în Qatar din cauza scenelor de sărut, scrie Variety.

Comitetul de cenzură al țării a blocat lansarea în cinematografe a filmului PG-13, de la Sony Pictures și Wayfarer Studios, au declarat pentru Variety surse apropiate filmului.

"It Ends With Us" conține scene de sărut și o scenă de sex non-grafică în care personajele își păstrează lenjeria intimă pe ei.

Qatar are reguli de cenzură foarte stricte și o istorie de interzicere a filmelor americane. "Barbie", "Spider-Man: Across the Spider-Verse" și filmele Marvel "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" și "Eternals" – sunt doar câteva dintre victime celebre ale cenzurii. Qatar a blocat, de asemenea, comedia cu rating R "No Hard Feelings", în care Jennifer Lawrence se dezbracă; spinoff-ul "Toy Story" "Lightyear", care prezintă un sărut gay (DA, un film de desene animate) sau filmul Pixar "Onward", pentru o referire vagă la un personaj lesbian.

Filmul "It Ends With Us", regizat de Justin Baldoni, urmărește povestea unei florărese pe nume Lily care se îndrăgostește de un neurochirurg. După ce Lily se întâlnește cu prietenul ei din copilărie (Brandon Sklenar), Ryle devine gelos, iar relația lor ia o turnură întunecată.

O adaptare a popularului roman de dragoste al lui Colleen Hoover, filmul a costat doar 25 de milioane de dolari pentru a fi produs și este de așteptat să înregistreze un profit.

Filmul este din acest weekend și în cineamtografele din România, cu rating AP-12 (poate fi văzut de copii sub 12 ani, numai cu acordul părinților).

 

 

Editor : Sebastian Eduard

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Festivalul de la Veneția: documentar rusesc, acuzat că îi prezintă drept victime pe soldații Moscovei care au invadat Ucraina

Patru premii la Veneția pentru "Anul nou care n-a fost". Filmul e o tragicomedie, iar acțiunea se petrece în preajma Revoluției române

Filmul „Brokeback Mountain” a fost scos de pe site-urile cu conținut video piratat din Rusia, la comanda cenzurii

Propunerea României la Oscar 2025: filmul lui Emanuel Pârvu, „Trei kilometri până la capătul lumii”

Partenerii noștri