Sănătatea în bucate. Cum putem găti acasă ca în marile restaurante
Cele mai simple ingrediente pot fi transformate în preparate spectaculoase, atunci când folosim tehnici speciale de gătit. Iniţial, procedeul sous vide a fost rezervat doar bucătăriilor profesionale, însă acum este accesibil şi amatorilor şi pasionaţilor de bucătărie.
Cod roșu de vreme extremă în România. Când va lovi viscolul
„Ne așteptăm la episoade mai severe” de iarnă. Vortexul polar și ciclonul Bert, explicate de climatologi
Ciolacu, criză de furie
Paradoxul din Educație: Performanță în învățământul de stat gratuit, cu bani din donații
Repartitoarele de căldură vor fi obligatorii de la 1 ianuarie 2025
Care este legătura dintre studii și nivelul de trai
Băsescu, despre un război nuclear: Putin nu-mi dă impresia că a plecat din lumea asta / Cine crede că Rusia va ceda teritoriu se înșală
Președintele Klaus Iohannis va fi chemat în Parlament (surse)
Primele reacții ale lui Simion și Piedone după înregistrarea audio în care ce se alintă cu „Satana” și „Sătănel”
Despre cum putem găti acasă ca în marile restaurante, aflaţi sâmbătă, la 12:30, la Sănătatea în bucate.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News