Live

Sănătatea în bucate. Cum putem găti acasă ca în marile restaurante

Data publicării:

Cele mai simple ingrediente pot fi transformate în preparate spectaculoase, atunci când folosim tehnici speciale de gătit. Iniţial, procedeul sous vide a fost rezervat doar bucătăriilor profesionale, însă acum este accesibil şi amatorilor şi pasionaţilor de bucătărie. 

Despre cum putem găti acasă ca în marile restaurante, aflaţi sâmbătă, la 12:30, la Sănătatea în bucate.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Sănătatea în Bucate” revine la Digi24, cu Petrișor Tănase

Emisiunea „Sănătatea în bucate” revine la Digi24

Sănătatea în bucate. Porumbel la garniţă, terci de porumb cu trufe negre şi pesto de leurdă

Sănătatea în bucate. Chiftele de fenicul

Partenerii noștri