Live

Dan Barna: USR-PLUS are 23% în ultimul sondaj intern pentru parlamentare. Care sunt procentele PNL și PSD

Data actualizării: Data publicării:
Dan Barna spune că USR PLUS ar fi votat de 23% dintre respondenții unui sondaj intern recent. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Copreședintele Alianței USR-PLUS, Dan Barna a confirmat că formațiunea a obținut 23% în ultimul sondaj intern efectuat, la egalitate cu PSD. Pe primul loc în sondaj este PNL, cu 30%, potrivit liderului USR.

“Am văzut că sondajele ne așează peste 20%. E foarte bine. O să continuăm campania”, a afirmat Barna, întrebat, joi seară, la Digi24, despre procentele obținute de USR-PLUS în ultimele sondaje.

Acesta a confirmat informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora, într-un sondaj intern USR-PLUS, formațiunea a obținut 23%, PSD 23% iar PNL 30%.

“Da, este un sondaj intern pe care l-am realizat în ultimele zile. Așa arată cifrele la momentul acesta, dar obiectivul nostru este să avem o prezență cât mai consistentă, pentru că – asta o spune sondajul despre care vorbim – la întrebarea «Cine credeți că poate să facă reformă în România?», 72% din respondenți spun că USR-PLUS.

Într-adevăr, spun că este nevoie de o coaliție, că nu suntem suficient de experimentați în administrație. Apare și această realitate”, a mai spus copreședintele Alianței.

Editor : Alexandru Costea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Familia dată afară din garsoniera primită de la Gigi Becali a spus în ce relații se mai află cu patronul FCSB-ului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Dan Barna, lider USR, LIVE la Interviurile Digi24.ro

Dan Barna spune că PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD

Ciolacu: Nu fac nicio diferenţă între Simion, Drulă, Barna, Cioloş. Îi compar pe toţi cu Mirel din Turnu Măgurele. Ăsta e stilul

Lista USR pentru alegerile europarlamentare este deschisă de Dan Barna, după retragerea Elenei Lasconi

Partenerii noștri