Live

O piață din Belgia, unde a fost amplasat un ecran pentru meciul cu România la EURO 2024, a fost evacuată din cauza unui colet suspect

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia Images

Place Vauban din Charleroi, unde a fost amplasat un ecran uriaş pentru meciul Belgia - România, a fost evacuată, sâmbătă după-amiază, din cauza prezenţei unui colet suspect. La faţa locului s-au deplasat experţi în dezamorsarea bombelor pentru a exclude orice risc, transmite News.ro.

În jurul orei 13.30, poliţia din Charleroi a apelat la serviciul de dezamorsare a bombelor din cauza unui pachet suspect pe treptele primăriei din Place Vauban.

„Instituţiile din jur au fost evacuate pentru a da timp serviciului de dezamorsare să ajungă la faţa locului”, a declarat David Quinaux, purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Blocată timp de o oră şi jumătate, piaţa a fost redeschisă în cele din urmă în jurul orei 15.30. „Din fericire, a fost o alarmă falsă”, confirmă David Quinaux.

În această seară, în Place Vauban sunt aşteptaţi sute de oameni pentru meciul Belgiei cu România.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi oameni au fost împușcați mortal într-unul dintre cele mai periculoase cartiere din Bruxelles

România pierde cu Belgia la EURO 2024. Calificarea în optimi se joacă la ultimul meci. Niţă: „Am luptat de la egal la egal”

EURO 2024: Unde pot vedea suporterii tricolorilor meciul România-Belgia în aer liber

Speculă la EURO 2024. Prețul pentru un bilet la unul din meciurile României a crescut până la 1200 de euro după victoria naționalei

Partenerii noștri