Live

Video&Foto Echipa României a dat o lecție de civilizație și a curățat lună vestiarul, după eliminarea de la EURO 2024. UEFA a fost impresionată

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Instagram/@echipanationala

Echipa României pleacă cu fruntea sus de la EURO 2024 și lasă în urmă o impresie puternică nu numai fanilor, ci și organizatorilor și tuturor celor care urmăresc competiția.

Înainte de a părăsi Germania, tricolorii au lăsat o curățenie impecabilă în vestiarul de la Munchen, dar și un mesaj scris în română și germană, adresat gazdelor.

EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum, și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului”.

Ei au mai scris că pleacă din Germania cu gândul că au dat totul pentru România și că a fost o onoare pentru ei să ajungă în optimi la EURO.

Mesajul a impresionat și UEFA care a postat pe instagram fotografiile care arată curățenia făcută în vestiar insotite de mesajul - „Oaspeții perfecți”.

Tricolorii se întorc acasă în seara aceasta după ce au fost eliminați în optimi de Olanda.

Citiți și:
EURO 2024. Reacții după eliminarea României în optimi. „Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt”. „Mulțumim românilor”

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O unguroaică a făcut un scandal monstru, dar nu s-a oprit și a exclamat: ”Urâm România!”. A primit cea mai dură sancțiune

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Panică în gara din Hamburg, provocată de un posibil virus periculos. Un peron a fost izolat

Avertismentul Germaniei, după atacul Iranului asupra Israelului. „Riscă să dea foc”

Federația de fotbal din Kosovo a fost amendată de UEFA pentru incidentele de la meciul cu România

Ianis Hagi, mesaj pentru fani: „M-am întors!”. Când revine pe teren internaționalul român

Partenerii noștri