Live

Ce pedeapsă a primit de la UEFA suporterul român care a intrat pe teren la meciul România-Belgia

Data actualizării: Data publicării:
Suporteri români în tribune la meciul România-Belgia de la EURO 2024. Foto: Profimedia Images

UEFA a decis să-l sancționeze pe suporterul român care a intrat pe teren la meciul de fotbal România-Belgia de la EURO 2024, pentru a-și recupera pantofii sport care fuseseră aruncați inițial pe gazon. Astfel, fanul „tricolorilor”  nu va mai avea voie să intre pe vreun stadion în timpul desfășurării acestui campionat european, informează Digi Sport.

Partida, care s-a disputat la Koln, și pierdută de România cu 0-2, a avut parte de un moment care s-a viralizat. La un moment dat, pe gazon a fost aruncată din sectorul ocupat de suporterii români o pereche de încălțări sport.

La scurt timp, un fan cu însemnele „Tricolorilor” a intrat pe teren pentru a recupera adidașii. Stewarzii l-au văzut, au intenționat să-l urmărească, dar l-au lăsat repede în pace când au văzut că acesta intrase pe gazon pentru a-și recupera încălțămintea, conform Digi Sport.

Naţionala României a fost învinsă de selecţionata Belgiei cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Cologne Stadium din Koln, în Grupa E a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania.

Următorul meci, cel cu Slovacia devine decisiv pentru calificarea „tricolorilor” în optimi. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte. România joacă împotriva Slovaciei miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00.

Editor : M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Reacția jurnaliștilor britanici după ce au văzut cum a plecat naționala României de la hotelul din Germania

Mbappe este îngrijorat de rezultatele extremei drepte la alegerile din Franța. ”Au fost catastrofale, trebuie acționat”

România va încasa 12.250.000 de euro după participarea la EURO 2024. Cât ar putea câştiga Spania dacă ajunge campioana Europei

Guvernul va finanța academiile de fotbal pentru copii și juniori. Ciolacu:Să asigurăm naţionalei o resursă constantă de tineri valoroși

Partenerii noștri