Live

Galerie Foto Alegeri locale 2024 - rezultate oficiale parțiale: Primarul din Ciugud, Gheorghe Dămian, reales a șaptea oară cu peste 76% din voturi

Data publicării:
Gheorghe Dămian, primaurl din Ciugud. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Dămian, a fost reales pentru a şaptea oară în fruntea administraţiei locale cu un scor electoral de peste 76%, potrivit rezultatelor publicate de Autoritatea Electorală Permanentă. Localnicii din comună au mers la vot, prezenţa fiind de aproximativ 70%.  

Rezultatele publicate de Autoritatea Electorală Permanentă arată că, în cele şase secţii de votare, primarul din Ciugud, independentul Gheorghe Dămian, are scoruri electorale de 81,19%, 85,96%, 70,56%, 78,2%, 82,7% respectiv 60,87%. Prezenţa la vot în comună a fost de aproximativ 70%.

Gheorghe Dămian obţine astfel al şaptelea mandat în comuna care s-a dezvoltat şi a devenit un etalon pentru investiţiile făcute din fonduri europene. 

La alegerile din acest an, edilul, candidat independent, a avut două contracandidate, una din partea PSD, cealaltă din partea AUR.

Ciugud este probabil una dintre cele mai renumite comune din România. I s-a dus vestea că arată mai bine decât multe orașe și oferă imaginea unui stil de viață occidental. Este comuna care s-a dezvoltat cel mai mult și care deține „recordul” de a fi atras cei mai mulți bani europeni. 

Localitatea a implementat conceptul de sat inteligent - de la servicii pentru cetățean inteligente, la școală inteligentă, transport inteligent. 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

BEC a anulat alegerile pentru funcţia de primar de la Costineşti. Locuitorii sunt chemați din nou să voteze pe 7 iulie

Alegătorii din două comune merg iar la vot azi, după ce candidații la funcția de primar au obținut același număr de voturi în 9 iunie

BEC a respins cererea ADU de anulare a alegerilor în Sectorul 2: „Nu există dovezi de fraudă electorală”

Alegeri locale 2024. Rezultatele pentru primari şi consilii locale sunt gata în proporţie de 99,94%. Rezultatele pentru CJ – 39 din 41

Partenerii noștri