Ianis Hagi a renunțat la clauza care îi mărea salariul dacă mai juca un meci, dar antrenorul tot nu îl vrea: Nu s-a schimbat nimic

Data actualizării: Data publicării:
ianis hagi pe teren, la un meci disputat de echipa a doua a lui rangers
Ianis Hagi. Foto: Profimedia

Ianis Hagi (25 de ani) va rămâne la Rangers, după ce a renegociat contractul cu șefii clubului, anunță Digi Sport. Însă antrenorul a declarat că nu poate reprezenta o variantă pentru postul de coordonator de joc al echipei scoțiene.

Trimis la echipa a doua pentru că, dacă ar mai fi jucat un meci, salariul i-ar fi crescut automat cu 6.000 de euro pe săptămână, Ianis Hagi a acceptat bani mai puțini pentru a rămâne la Rangers, dar și eliminarea acelei clauze.

Pierde 300.000 de euro pe an

Astfel, lui Ianis Hagi nu doar că nu-i va crește salariul, ci îi va scădea cu 6.000 de euro pe săptămână, respectiv 24.000 de euro pe lună, scrie gsp.ro.

Ianis Hagi va pierde, astfel, aproximativ 300.000 de euro în următorul an. Salariul său anual a devenit acum un milion de euro.

El mai are doi ani de contract și pare hotărât să-și ducă angajamentul la bun sfârșit, având în vedere că, deși a fost „strâns cu ușa”, tot n-a vrut să plece. Dacă va mai rămâne încă doi ani la

Fiul lui Gheorghe Hagi va pierde o sumă totală de 600.000 de euro, în comparație cu cât ar fi câștigat dacă nu-și renegocia contractul.

Citiți și:
Gică Hagi, dezlănțuit împotriva unor oficiali de la Rangers în legătură cu situația lui Ianis: O poveste urâtă

Philippe Clement nu se lasă înduplecat 

Antrenorul Philippe Clement și-a păstrat opinia cu privire la Ianis, respectiv că nu poate reprezenta o variantă pentru postul de coordonator de joc al echipei scoțiene, scrie gsp.ro.

Clement a dezvăluit că l-a informat pe mijlocașul ofensiv al naționalei României, în urmă cu câteva luni, că trebuie să își găsească o altă echipă.

În plus, de atunci a mai fost transferat pe postul său și albanezul Bajrami pentru 4 milioane de euro de la Sassuolo, ceea ce l-a făcut și mai categoric pe Philippe Clement în privința lui Ianis Hagi.

„Nu pot spune nimic momentan despre Ianis Hagi. Am vorbit despre situația lui acum câteva luni. Am purtat o discuție deschisă și sinceră cu el și agentul lui. I-am transmis că nu îl vedem să fie numărul 10 al echipei în următoarele sezoane și că trebuie să își găsească alte oportunități. Situația a rămas aceeași, iar acum a fost transferat și Nedim Bajrami”, a declarat Philippe Clement, la conferința de presă premergătoare derby-ului Celtic – Rangers, programat duminică.

Clement a evitat să răspundă inclusiv atunci când a fost întrebat dacă îl va primi pe Ianis Hagi înapoi la prima echipă: „Vom vedea în viitor. Nu pot spune nimic acum!”.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri