(P) ÎNCEP CURSURILE: Ultima șansă de a începe cea mai căutată școlarizare IT din această parte a Europei

Data actualizării: Data publicării:
RO-2

Vineri, 1 noiembrie, noua generație de viitori specialiști în IT își va începe școlarizarea în cadrul celor mai căutate programe educaționale de la LINK Academy. Astfel, în mai puțin de 12 luni, aceștia vor dobândi cunoștințe practice valoroase și se vor alătura celor care și-au asigurat deja un loc de muncă sigur și bine plătit.

În timp ce perioada actuală de înscrieri la LINK Academy la prețuri promoționale se apropie de final, iar participanții își aleg departamentele care se potrivesc cel mai bine intereselor lor, vă dezvăluim cum arată cea mai cuprinzătoare școlarizare IT din regiune.

Școala pe care cele mai mari companii IT din lume au ales-o ca partener

Datorită celor mai moderne programe IT, aliniate la nevoile pieței și la standardele internaționale, calității cadrelor didactice, utilizării celor mai noi tehnologii și software-uri în predare, precum și utilizarea unei metodologii unice de dobândire rapidă a celor mai înalte competențe, numită „Arhitectura cunoștințelor”, LINK Academy este singura școală din regiune pe care unele dintre cele mai mari companii IT din lume au ales-o ca partener.

Adobe, Autodesk, CompTIA, Linux Professional Institute și Microsoft sunt doar câteva dintre ele. Acest lucru înseamnă concret că cursanții au oportunitatea unică de a obține unele dintre certificatele prestigioase emise de aceste companii IT globale și astfel să primească o recunoaștere internațională a cunoștințelor lor, care le deschide larg ușile angajatorilor din țară și din străinătate.

LINK Academy subliniază că aceste parteneriate reprezintă recunoașteri internaționale și o confirmare a muncii lor de calitate, iar pentru cursanții din România și din regiune, precum și din SUA, China, Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Polonia, Africa de Sud și peste 120 de țări, asigură condițiile necesare pentru obținerea certificatelor prestigioase, la fel ca în cele mai puternice centre de pregătire în IT din lume.

Cunoștințe IT actuale în doar 9-12 luni

LINK Academy este unică și prin faptul că le oferă cursanților posibilitatea de a dobândi cunoștințe de inteligență artificială (AI) deosebit de actuale, pregătindu-i astfel complet pentru un viitor în care se estimează că locurile de muncă legate de dezvoltarea inteligenței artificiale (AI) și a învățării automate (ML) vor fi cele mai căutate.

Pentru a învăța noile competențe, la LINK Academy se folosește procesul „Arhitectura cunoștințelor”, care utilizează într-un mod special mediile moderne disponibile pentru transferul de cunoștințe. Această metodologie inovatoare permite un angajament de trei până la patru ori mai mare în timpul prelegerilor și studiului, astfel încât este posibil ca în doar 9-12 luni să dobândiți competențe pentru care înainte erau necesari doi până la patru ani.

Cursuri care se desfășoară în săli de clasă, combinat sau complet online

Echipamentul tehnic de la LINK Academy susține pe deplin un program modern de studiu. Cursanții își desfășoară toate sarcinile cu echipamente de înaltă calitate, care respectă standardele celor mai mari universități din lume unde se formează specialiști în IT. De asemenea, există și Distance Learning System, primul și cel mai modern sistem de studiu la distanță din regiune, creat conform standardelor universităților de top din lume, ceea ce asigură că cunoștințele dobândite în acest mod sunt echivalente cu cele obținute prin metodele tradiționale de învățare în săli de clasă.

Tot ce trebuie să faceți este să decideți dacă veți urma cursurile în sălile de clasă de la LINK Academy, cu o combinație de învățare online și offline, sau complet online, și să alegeți dintre cele șase departamente IT pe cel care se potrivește cel mai bine intereselor voastre: Design & Multimedia, Administrarea rețelelor, IT business, Design 3D și CAD sau Mobile Development.

Oportunitate de perfecționare gratuită pe viață, lucru la proiecte practice, cursuri gratuite de engleză și germană și multe alte resurse pentru succes în IT

De ani de zile, LINK Academy este recunoscută pe scena IT din regiune ca o instituție educațională care, pe lângă oferirea de cunoștințe și abilități de cea mai înaltă calitate, oferă și cel mai complet suport pentru dezvoltarea unei cariere în IT.

La LINK Academy a fost creat un program educațional unic, care vă permite să continuați perfecționarea gratuită după absolvire ori de câte ori apar noi instrumente și tehnologii în domeniul în care v-ați specializat. Nelimitat.

La LINK Academy, aveți și posibilitatea de a vă perfecționa gratuit cunoștințele de engleză și germană pentru a lucra în străinătate, iar prin intermediul programelor educaționale gratuite, precum DesignStudio și Programming Factory, dezvoltați și realizați primele voastre proiecte reale, construindu-vă astfel un portofoliu de invidiat chiar în timpul școlarizării.

De asemenea, puteți învăța folosind aplicații Android și iOS. Iar dacă întâmpinați orice dificultăți în timpul școlarizării, veți avea la dispoziție un Consilier pentru ajutor în învățare. Totodată, Personal Development Program și seminarele educaționale gratuite vă vor permite să dezvoltați, pe lângă competențele profesionale, și abilități personale și transversale, esențiale pentru dezvoltarea unei cariere de succes.

Crearea unui portofoliu, pregătirea pentru interviuri și conectarea cu angajatorii prin Centrul pentru Dezvoltarea Carierei

Cea mai modernă pregătire de la LINK Academy îi pregătește pe cursanți pentru a ocupa cele mai solicitate poziții din sectorul IT, oferindu-le, pe lângă cunoștințele profesionale, acces gratuit la resursele profesionale pentru dezvoltarea carierei, care le oferă un avantaj competitiv.

Astfel, cursanții beneficiază de sprijin complet în cadrul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei (CCD) de la LINK Academy pentru construirea unui portofoliu de calitate, crearea unui CV atractiv și pregătirea pentru interviuri cu angajatori naționali și internaționali. În plus, cursanții primesc sfaturi dovedite pentru a-și începe o carieră de freelancer profitabilă, iar cei mai buni dintre ei au posibilitatea unică de a efectua stagii de practică în unele dintre cele mai prestigioase companii IT de pe piață. De fapt, Centrul pentru Dezvoltarea Carierei colaborează în mod activ cu peste 300 de companii de succes din regiune, astfel conectând cursanții cu cei mai buni angajatori.

Aceste resurse sunt disponibile cursanților LINK Academy și după ani de zile de la absolvire, ajutându-i să se adapteze mereu schimbărilor de pe piața muncii.

Grăbiți-vă, a mai rămas puțin timp pentru a deveni parte din noua generație LINK Academy

Cursurile de la LINK Academy încep pe 1 noiembrie. Perioada de înscrieri la prețuri promoționale se încheie în curând, iar numărul de locuri disponibile este strict limitat.

Așadar, reacționați cât mai repede, înscrieți-vă accesând această pagină și asigurați-vă o școlarizare IT care vă va duce către un job foarte bine plătit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Putin i-a cerut lui Elon Musk o favoare pentru prietenul Xi Jinping: imediat să blocheze...
Digi FM
Oana Pellea o critică pe Alina Ceușan, după ce blonda s-a pozat cu picioarele sprijinite de balconul lojei de...
Pro FM
Sabrina, autoarea hitului "Boys", operată de cancer mamar, la 56 de ani: "La început, totul părea un coșmar"...
Film Now
Keanu Reeves, fotografiat ținându-se de mână cu iubita lui. După o viață marcată de tragedii, actorul din...
Adevarul
Scandal cu parfum românesc la Londra după dispariția unei fetițe de 14 ani. Acuzații grave la adresa unui...
Newsweek
Creștere de pensie cu 320 lei anunțată de Șeful Casei de Pensii. Milioane de pensionari iau banii
Digi FM
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal...
Digi World
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună...
Digi Animal World
Cazul care a uimit lumea. Motivul pentru care un cățel s-a născut cu blana verde: ”Frații lui sunt albi ca...
Film Now
Nicole Kidman, adevărul despre scenele intime filmate cu Tom Cruise în „Eyes Wide Shut”: „Am avut o clauză...
UTV
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit