(P) Ia-ți bilet la evenimentul de parenting al anului!

Data publicării:
kv_1280x720

Prima ediție a ParentED Fest aduce în premieră la București experți recunoscuți la nivel global.

Toamna aceasta, pe 3 octombrie, Bucureștiul va găzdui ParentED Fest, cel mai important eveniment de parenting al anului în România. Evenimentul aduce în atenția publicului românesc renumiți experți internaționali, specializați în domenii precum creșterea armonioasă și îngrijirea copiilor, starea de bine a familiei și dezvoltare personală.

Biletele s-au pus deja în vânzare și sunt disponibile pe https://parentedfest.ro/ și în rețeaua IaBilet.ro. Tot pe site-ul oficial sunt disponibile bilete de grup, adresate companiilor sau organizațiilor care doresc să ofere experiența unică a participării la acest eveniment angajaților sau membrilor acestora.

Printre invitații de marcă se numără Dr. Shefali Tsabary, psiholog clinician și autor de renume mondial, care va veni pentru prima dată în România pentru a susține o conferință despre arta și practica parenting-ului conștient, oferind perspective asupra celor mai eficiente modalități de a crește copii autentici, fericiți și rezilienți.

Evenimentul este o oportunitate valoroasă pentru părinți și specialiști de a învăța de la cei mai buni în domeniu și de a descoperi noi strategii pentru îmbunătățirea vieții de familie.

Dr. Shefali, renumită pentru abordarea sa inovatoare în domeniul parentingului conștient, subliniază importanța dezvoltării personale a părinților pentru a crește copii sănătoși și rezilienți: „Părinții trebuie să se uite la ei înșiși, acesta este mesajul esențial al parentingului conștient: uită-te la tine însuți. Părinții trebuie să se dezvolte pe ei înșiși, poate chiar mai mult decât își cresc copiii. Trebuie să facem cel mai dificil lucru din lume, și anume să ne asumăm condiționările din propria copilărie, să vindecăm bagajul nostru emoțional și să fim prezenți pentru copiii noștri într-un mod care să nu le impună credințele, așteptările și fanteziile noastre, pentru că a face asta înseamnă să le suprimi autenticitatea. Rolul nostru este, de fapt, să-i ajutăm să fie liberi, să fie cine sunt cu adevărat. Și acesta este un lucru imposibil pentru noi, ca părinți, pentru că noi ajungem să credem că îi posedăm”, afirmă Dr. Shefali Tsabary într-o discuție cu vedeta de televiziune Oprah Winfrey*.

Alături de Dr. Shefali Tsabary, prestigiosul expert în parenting, la ParentED Fest vor participa speakeri internaționali de renume, între care Dr. Deborah MacNamara, Dr. Vanessa Lapointe, Dr. Greer Kirshenbaum, specializați în parenting și domenii conexe.

ParentED Fest este susținut de Lidl România - Strategic Partner, Sanador – Heathcare Partner, alături de ThedaMar, AutoKlass, One United Properties, Catena, Casa Timiș, Raiffeisen Bank, CEC Bank și Maison Dadoo. Parteneri media: ZYX Books și Euromedia.

Toate biletele beneficiază de un discount de 15% până la finalul lunii iulie

Psiholog clinician de renume mondial și autor de New York Times bestsellers, Dr. Shefali Tsabary este recunoscută pentru abordarea sa revoluționară în domeniul parenting-ului. Printre cele mai apreciate lucrări ale sale se numără „Părintele Conștient”, prefațată de însuși Dalai Lama, „The Awakened Family” și „Out of Control”. Cărțile sale oferă ghidare practică și perspective profunde, fiind recunoscute pe plan global pentru impactul lor transformator asupra părinților și familiilor. Dr. Shefali a câștigat susținerea unor personalități influente, precum Eckhart Tolle, Dan Siegel sau Oprah Winfrey, aceasta din urma numind-o ca fiind revoluționară în domeniul său.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Filmul despre Donald Trump, cu actorul român Sebastian Stan, vine ca un trăsnet în prag de...
Digi FM
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță în fiecare lună. El și fosta soție s-au despărțit după 20 de...
Pro FM
Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere: "Ce tâmpenie să duci copilul în...
Film Now
I-a lăsat pe toți cu gura căscată! Brooke Shields, într-o rochie mini, verde neon, la 59 de ani. Picioare...
Adevarul
Alertă! Substanțe toxice descoperite în mărci de săpun populare, care se află în toate magazinele din...
Newsweek
Ministerul Muncii anunță ziua când intră pensia pe card în octombrie. Pensionarii iau bani în plus
Digi FM
Radu Vâlcan, urare originală de ziua Adelei Popescu: "O să mă certe că o arăt așa". Ce spunea actrița despre...
Digi World
O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa
Digi Animal World
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când...
Film Now
Jennifer Lopez, primul interviu după divorțul de Ben Affleck: „Nu pot să caut fericirea în alți oameni”...
UTV
Vezi cum arata Luca, fiul lui Victor Cornea. Micutul a fost prezent la aniversarea Ellei Burcea Balan