Video Îmbrăcată în uniformă, Șoșoacă s-a urcat pe motocicleta unui polițist și s-a filmat pentru TikTok. Poliția a reacționat imediat

Data actualizării: Data publicării:
sosoaca pe motocicleta politiei
Diana Șoșoacă își face campanie electorală pe motorul Poliției. Foto: Captură video Digi24

Anchetă în Poliție după ce imagini cu senatoarea Diana Șoșoacă pe motocicleta de serviciu a unui agent de poliție au apărut pe rețelele sociale. Potrivit unui comunicat transmis joi, „conducerea IGPR condamnă ferm orice asociere a unui angajat cu o persoană aflată în campanie electorală”. 

Agentul este cel care i-a dat voie senatoarei să se urce pe motorul pentru intervenții și să îi poarte casca. Poliția Română condamnă orice asociere a unui angajat cu politicieni pentru promovarea unor programe electorale și anunță că a declanșat o anchetă în acest caz.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public în care un candidat la alegerile din data de 9 iunie apare purtând elemente din uniforma și folosește motocicleta de serviciu a unui agent de poliție, Centrul de Informare și Relații Publice al IGPR face următoarele precizări:

Conducerea IGPR condamnă ferm orice asociere a unui angajat al instituției cu o persoană aflată în campanie electorală și folosirea echipamentelor și a tehnicii din dotare pentru promovarea unor programe electorale, candidați ori partide politice.

De asemenea, conducerea a dispus de urgență efectuarea de verificări cu privire la posibile încălcări ale legislației electorale și ale Legii 360/2002 privind Statutul Polițistului.

Reafirmăm angajamentul de a menține integritatea și neutralitatea în toate acțiunile noastre și de a lua măsuri ferme împotriva oricăror abateri”, a transmis instituția. 

Diana Şoşoacă a publicat, joi, pe pagina sa de Facebook, un filmuleţ însoţit de mesajul „Ziua Porţilor Deschise la Poliţia Română! Mulţumim Poliţiei Române! 30.05.2024”.

În clipul video, distribuit și pe TikTok, aceasta apare purtând o uniformă specifică armatei şi cască de poliţist şi se urcă pe motocicleta de serviciu a unui agent de poliţie.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri