Video Un bărbat trece granița din Moldova spre Transnistria cu „Slava Ukraini” în boxe. Conflict cu vameșii ruși. „Mă arestezi în țara mea?”

Data actualizării: Data publicării:
Grănicer rus
Foto Captura Video FB/Moldova24

Un cetățean din Republica Moldova a filmat trecerea frontierei dinspre țara sa către Transnistria. „O să vă arăt cum traversați corect pe lângă postul de control din Transnistria”, a spus el după care coborât gamurile și a dat sonorul la maximum în timp ce din boxe răsuna „Slava Ukraini”, arată o filmare Moldova24.

Evident că grănicerii ruși au considerat asta o provocare. Cel mai interesant este că pur și simplu nu au știut cum să reacționeze. L-au oprit la celălalt filtru și a început discuția.

Grănicerul, pe la 20 de ani, probabil proaspăt incorporat i-a cerut bărbatului să nu mai filmeze însă argumentele acestuia au fost puternice: „Sunt cetățean al republicii Moldova, ești cetățean rus. Intenționezi să mă arestezi pe teritoriul țării mele?”

Opoziția grănicerilor părea una de formă iar atunci când au încercat să blocheze înaintarea mașinii omul nostru s-a dat jos și a început să-I ocărască: „Cine ești cu ca să mă reții? Mă aflu în țara mea. Sunt cetățean al Republicii Moldova, tu ești cetățean al Rusiei, curvo. Și vrei să mă reții pe mine, pe teritoriul țării mele?”

Un nebun? Un erou? Un provocator? Un cetățean care, pur și simplu s-a săturat de ocupația rusă?

Să urmărim clipul și să judecăm cu capul nostru. Oricum filmarea trebuie văzută.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Filmarea s-a viralizat repede, iar comentarii au fost din bel;ug. Unii s-au simțit jigniți că „moldoveanul” ascultă muzică ucraineană. Alții au înjurat, toți au avut opinii. Iată câteva dintre ele

SB: Daca ești cetatianul Republicii Moldovei atunci se vorbește limba de stat ca e româna …Sinteti niște provocator

TP Numai așa trebuie de procedat cu agresorii ruși. Bravo cetățeanului Moldovei.

EE Vad multe comentarii ale moldovenilor slugarnici ale regimului criminal dictatorial al lui Putin . Văd mulți moldoveni care nu merg în Rusia să facă documente pentru a călători în Europa , ci vin în România . Personal daca as fi făcut parte din executivul din Moldova , toți cei care sunteți lingăi al regimului criminal dictatorial a lui Putin , v-aș fi expulzat în Rusia să trăiți liniștiți acolo . Putin are nevoie de resurse pentru frontul din Ucraina . Felicitări moldovenilor care sunt moldoveni și care le dă exemplu soldaților ruși pe un teritoriu care nu e al lor . Mulți dintre ruși încă nu știu ce e o mașină de spălat , ce e o baie în locuința , ce înseamnă să trăiești liber și liniștit . ✊ slavă Ucrainei și poporului ucrainean care a avut curajul să spună “Gata” controlului politic rusesc . Rusia înseamnă oligarhie, sărăcie , mizerie .

VG Cică e cetățean Moldovean în R.Moldova dar ascultă muzică Ucraineană, în Moldova 👍 bună treabă, provocatorule. Norocul tău că nu au fost niște băieți mai serioși să-ți scoată dinții

EM Cetățenii moldoveni vorbesc limba română, iaca, eu nu am înțeles nimic din ce a spus ăsta. Sigur nu e moldovean și nici român.

AA Stau si citesc comentariile unor cetateni moldoveni si ma mir de ce dracu va da Iohanis,gaz,energie electrica si o gramada de dracovenii,nu le meritati frate. Cand civilizatia iti intinde o mana si tot la cacat te tragi,atunci iti meriti soarta,stai sa iti puie rusul piciorul pe cap.

Editor : Sebastian Eduard

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
„Trucul” folosit de Netanyahu pentru a-l convinge pe liderul Hezbollah că este în...
Digi FM
Cea mai veselă familie de la Hollywood. Kate Hudson, superbă alături de mama ei, celebra Goldie Hawn, și de...
Pro FM
Povestea melodiei „Candle in the wind”. De ce familia regală nu a fost de acord să fie cântată la...
Film Now
Fosta soție a lui Johnny Depp profită din plin de timpul petrecut cu fetița sa. Amber Heard, surprinsă în...
Adevarul
Rusia lansează acuzaţii şi avertismente dure la adresa Occidentului. „E periculos să lupţi pentru victorie cu...
Newsweek
Pensie micșorată cu 6.000 lei după recalculare. Câți alți pensionari sunt în situații similare?
Digi FM
Sandra Bullock, omagiu emoționat adus regretatei actrițe Maggie Smith: Mi-a făcut viața mai dulce
Digi World
Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea...
Digi Animal World
Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”
Film Now
Chris Hemsworth, topit după frumoasa lui soție încă de la prima vedere. L-a dat pe spate cum a apărut Elsa...
UTV
Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a...