Trump nu renunță la mitingurile în aer liber și își anunță prezența la următoarele evenimente

Data publicării:
donald trump
Donald Trump își anunță prezența la mitinguri în aer liber Sursa foto: Profimedia Images

Donald Trump, candidatul republicanilor la alegerile prezidențiale din SUA, a anunțat că va continua să participe la mitingurile electorale în aer liber, ignorând astfel recomandarea Secret Service de a evita astfel de evenimente după tentativa de asasinat, potrivit Agerpres.

„Voi continua să particip la mitinguri în aer liber, iar Secret Service a fost de acord să-şi ridice substanţial nivelul operaţiunilor", a postat fostul preşedinte pe reţea sa, Truth Social, potrivit Agerpres.

Fostul președinte american susține că este capabil să participe la evenimente în aer liber.

„Sunt foarte capabili să facă acest lucru. Nimănui nu trebuie să i se permită niciodată să oprească sau să obstrucţioneze libertatea de expresie sau de adunare!!!", a adăugat Donald Trump.

Vă reamintim că fostul președinte republican a fost rănit la ureche în urmă cu două săptămâni după ce un tânăr de 20 de ani a tras asupra lui în timpul unui miting electoral din Pennsylvania.

FBI confirmă că Trump a fost lovit de un glonț

FBI a confirmat vineri că fostul președinte american Donald Trump a fost lovit de un glonț tras din pușca tânărului de 20 de ani care a încercat să îl asasineze, relatează Axios. Anunțul vine după ce directorul FBI, Christopher Wray, a declarat la începutul săptămânii că există îndoieli dacă Trump a fost rănit de un glonț sau de o bucată de schijă care i-a atins urechea. 

Christopher Wray a declarat miercuri că persistă îndoieli cu privire la faptul dacă a fost „un glonţ sau o bucată de schijă care i-a atins urechea”, în timpul unei audieri în cadrul Congresului. 

FBI a confirmat acum că este vorba despre un glonț. „Ceea ce l-a lovit pe fostul președinte Trump în ureche a fost un glonț, fie întreg, fie fragmentat în bucăți mai mici, tras din pușca subiectului decedat”, a anunțat agenția. 

Editor : Andreea Rubica

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri