Donald Trump se laudă că atrage un public mai numeros chiar decât Elvis Presley „și eu nu am chitară”

Data actualizării: Data publicării:
donald trump profimedia-0909616623
Donald Trump susține un discurs la un eveniment de campanie în Uniondale, New York Foto: Profimedia

Donald Trump s-a lăudat miercuri că este „mai mare decât Elvis” și atrage mulțimi mai mari la evenimentele sale decât starul rock and roll, în ciuda a ceea ce el sugerează că este un dezavantaj major: faptul că nu are o chitară, scrie The Independent.

Fostul președinte a revenit miercuri în campania electorală și a participat la un eveniment în Uniondale, Long Island, prima sa apariție publică de la cel de-al doilea presupus atentat la viața sa, comis duminică în stațiunea sa de golf din West Palm Beach.

După ce a declarat mulțimii că Dumnezeu i-a cruțat viața „nu o dată, ci de două ori”, Trump a revenit la discursul său obișnuit, începând să se laude și să umfle în mod exagerat dimensiunea mulțimilor care se adună la mitingurile sale de campanie.

„O sun pe soția mea [Melania Trump] și îi spun: «Iubito, cine poate atrage mulțimi... nimeni nu poate atrage mulțimi ca mine, nici pe departe»”, le-a spus el susținătorilor de la Nassau Veterans Memorial Coliseum. Trump a continuat și și-a comparat propria faimă și atracție exercitată asupra maselor cu cea a idolului său Elvis Presley.

„Sunt cel mai mare din toate timpurile”, a spus el. „Poate chiar mai mare decât Elvis”, a spus el, subliniind un lucru despre care susține că îl avantajează: „Elvis avea o chitară, eu nu am o chitară. Nu am privilegiul de a avea o chitară”.

Deși sala de evenimente din New York are mai puțin de 16.000 de locuri, poliția a estimat că cel puțin 50.000 de persoane au venit la miting, potrivit postului local de știri PIX 11 din New York - marcând unul dintre cele mai mari mitinguri ale lui Trump din campania sa de realegere.

Pe de altă parte, Elvis a atras 60.500 de oameni la un concert în Pontiac, Michigan, în decembrie 1965.

Trump a devenit din ce în ce mai obsedat de mărimea mulțimilor la mitingurile sale de campanie. Luna trecută, fostul președinte a declarat în mod fals că prezența la mitingul său din 6 ianuarie 2021 - înainte de atacul asupra Capitoliului - a rivalizat cu dimensiunea mulțimii pe care Martin Luther King Jr. a atras-o pentru a urmări discursul său „Am un vis” în august 1963.

Vicepreședinta Kamala Harris a profitat de obsesia lui Trump în timpul dezbaterii prezidențiale, provocându-l să răspundă la afirmația ei că susținătorii lui părăsesc mitingurile mai devreme din cauza „epuizării și plictiselii”. „Oamenii nu pleacă de la mitingurile mele”, a replicat Trump. „Avem cele mai mari mitinguri, cele mai incredibile mitinguri din istoria politicii”.

Fostul președinte este de mult timp un fan al lui Elvis. Trump l-a onorat postum pe artist la prima sa ceremonie de acordare a Medaliei Libertății în calitate de președinte, în noiembrie 2018.

„Mulțimile au fost extaziate de spectacolele electrice ale lui Elvis și... de legătura de nezdruncinat cu fanii săi”, a declarat Trump la acea vreme.

donald trump elvis presley instagram donald trump
Foto Instagram / Donald Trump

La începutul acestui an, candidatul republican la președinție chiar s-a comparat în ceea ce privește cu artistul - în ciuda faptului că Elvis a fost catalogat drept unul dintre cei mai sexy artiști din toate timpurile și a câștigat porecla „Elvis Pelvis”.

„De atât de mulți ani, oamenii spun că eu și Elvis arătăm la fel”, a declarat Trump pe Instagram la începutul acestui an, postând o fotografie în care apare alături de muzician.

Editor : B.E.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Un copil de 12 ani, fără ezitare, a luat arma și a tras pentru a-și salva tatăl din...
Digi FM
Petra, tânăra nevăzătoare care știe 6 limbi străine, s-a căsătorit în Grecia: „Nu-mi vine să cred că sunt...
Pro FM
Cea mai mare temere a lui Miley Cyrus după ce a fost acuzată că a plagiat o piesă a lui Bruno Mars. Legătura...
Film Now
Au trei copii și se iubesc de peste 25 de ani. Ce a răspuns Don Johnson când a fost întrebat care sunt...
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
Newsweek
Anca Agemolu, diva muzicii, sacrificiu din iubire. Gestul crud făcut de comuniști la adresa ei
Digi FM
Fiica Andreei Marin vrea să plece din România. "O susțin cu tot sufletul, dar nu-mi e ușor"
Digi World
Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de...
Digi Animal World
O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi
Film Now
Cum arată și ce face astăzi Frances Fisher, mama lui Rose din „Titanic”. Actrița are o fiică împreună cu...
UTV
Cheloo (Parazitii): De la scena la afaceri profitabile – cum a transformat succesul muzical in milioane de lei