Video Antrenorul echipei de baschet a SUA, medaliat cu aur la Paris, i-a transmis lui Trump celebrul gest al înfrângerii: „Somn ușor”

Data publicării:
Steve Kerr

Steve Kerr, antrenorul echipei naționale masculine de baschet a SUA, care a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris, a fost prezent luni la Convenţia Democrată de la Chicago, unde a susţinut un discurs în sprijinul candidaturii Kamalei Harris la alegerile prezidenţiale. La final, el a făcut celebrul gest prin care jucătorul său Stephen Curry celebrează o reușită, cu trimitere la înfrângerea lui Donald Trump în alegerile din noiembrie.

Antrenor al echipei masculine de baschet a SUA din 2021, Steve Kerr a luat poziţie în campania pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie. Luni seară, la United Center din Chicago, unde a evoluat între 1993 şi 1998, alături de Michael Jordan, la echipa Chicago Bulls, a ţinut un discurs în prima zi a Convenţiei Democrate în sprijinul candidatei Kamala Harris.

La finalul discursului său, jucătorul în vârstă de 58 de ani a făcut o urare în stilul lui Stephen Curry.

„După numărarea rezultatelor îl putem parafraza pe marele Stephen Curry şi să-i spunem lui Donald Trump: «Somn uşor»”, a spus Steve Kerr, încheindu-şi discursul prin imitarea gestului făcut de jucătorul său la Jocurile Olimpice.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La finala cu Franţa de la JO, Stephen Curry a făcut acest gest prin care şi-a trimis adversarii să meargă la culcare, după ce a înscris trei aruncări consecutive de trei puncte, decisive pentru câștigarea finalei și a medaliei de aur la Olimpiada de la Paris.

„Prea important să nu mă exprim”

Steve Kerr a urcat pe scenă pe sunetul legendar al melodiei „Sirius”, care însoţea intrarea lui Bulls pe arena lor în anii 1990.

„Ştiu foarte bine că a vorbi despre politică astăzi este riscant”, a spus Steve Kerr în discursul său, fostul coechipier al lui Michael Jordan invitându-i pe tineri să caute acest nume pe Google, pentru orice eventualitate.

„Deja văd tweet-urile «ia mai taci din gură» care apar chiar acum. Dar ştiu, de asemenea, ca un cetăţean american responsabil, că e prea important să nu mă exprim în timpul unor alegeri de o asemenea amploare”, a comentat Steve Kerr, deja critic în trecut faţă de politicile fostului preşedinte Donald Trump, care este acum adversarul Kamalei Harris.

Încurajat de titlul olimpic cucerit la Paris, Steve Kerr a făcut o comparaţie pentru a-şi susţine punctul de vedere: „Bucuria, compasiunea, angajamentul faţă de ţara noastră pe care le-am văzut la Jocurile Olimpice, asta împărtăşesc Kamala Harris şi Tim Walz (candidatul ales ca vicepreşedinte - n.r.) şi de asta are nevoie ţara noastră”, a declarat antrenorul echipei SUA.

„Ei deţin leadership, leadership adevărat, nu genul care caută să ne dezbine, ci genul care recunoaşte şi celebrează scopul nostru comun”.

Fostul preşedinte american Barack Obama i-a mulţumit lui Steve Kerr pentru prezenţa sa: „Hai, coach Kerr! Îți mulţumim pentru că ai adus acasă aurul pentru echipa SUA şi pentru conducerea ta într-un moment crucial pentru ţara noastră”.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Se introduce taxa de autostradă în România, explicația de la Guvern. De ce nu se plătește la fel ca în...
Digi FM
Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care...
Pro FM
CRBL încearcă să repare lucrurile cu fiica lui, după divorțul de mama ei: "Timpul le așază pe toate. Ne-am...
Film Now
O prezentatoare TV a dezvăluit care a fost ultima discuție pe care a avut-o cu Shannen Doherty: „Am fost...
Adevarul
Când a fost inventată prima băutură alcoolică din lume. Era groasă, aromată și semăna cu o băutură preferată...
Newsweek
Care pensionari iau pensia recalculată și mărită abia în noiembrie? Casa de Pensii confirmă
Digi FM
Ce studii are, de fapt, Elena Lasconi și cum justifică notele mici. Candidata la Președinție este acuzată că...
Digi World
Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
15 cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare. Iubiri mai spectaculoase decât în peliculele...
UTV
(VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville