Membrii One Direction, mesaje după moartea lui Liam Payne. „Suntem complet devastați”

Data actualizării: Data publicării:
Membrii One Direction. De la stânga la dreapta: Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson și Zayn Malik Foto: Profimedia
Membrii One Direction. De la stânga la dreapta: Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson și Zayn Malik Foto: Profimedia

Colegii de trupă One Direction ai lui Liam Payne au declarat că sunt „complet devastaţi” şi că artistul le va lipsi „îngrozitor”. Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson şi Niall Horan au transmis că „amintirile pe care le-am împărtăşit cu el vor fi preţuite pentru totdeauna”, scrie News.ro.

Payne, în vârstă de 31 de ani, care a devenit cunoscut odată cu apariţia în emisiunea „The X Factor”, a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires, Argentina.

Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson şi Niall Horan au transmis: „Suntem complet devastaţi de vestea decesului lui Liam. În timp, şi când toată lumea va fi în stare, vor fi mai multe de spus. Dar pentru moment, vom plânge şi vom încerca să înţelegem pierderea fratelui nostru pe care l-am iubit foarte mult. Amintirile pe care le-am împărtăşit cu el vor fi preţuite pentru totdeauna. Pentru moment, gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, prietenii săi şi fanii care l-au iubit alături de noi. Ne va fi teribil de dor de el. Te iubim Liam”.

„Am pierdut un frate”

Membrii trupei au început să posteze declaraţii separate joi. Styles, 30 de ani, a scris că a fost „cu adevărat devastat” de moartea lui Payne.

„Cea mai mare bucurie a lui era să-i facă fericiţi pe ceilalţi oameni şi a fost o onoare să fiu alături de el în timp ce făcea asta”, a scris Styles. „Era cald şi incredibil de iubitor. Anii pe care i-am petrecut împreună vor rămâne pentru totdeauna printre cei mai dragi ani din viaţa mea. Îmi va fi mereu dor de el, prietenul meu minunat”.

Tomlinson, în vârstă de 32 de ani, şi-a amintit de Payne ca fiind „cea mai vitală parte a One Direction” şi a adăugat că îi va spune fiului acestuia, Bear, „poveşti despre cât de uimitor a fost tatăl său”.

„Sunt mai mult decât devastat să scriu asta, dar ieri am pierdut un frate”, a spus el.

Malik, 31 de ani, a scris că s-a trezit vorbindu-i cu voce tare regretatului său prieten, „sperând că mă poţi auzi”.

Primele date oficiale despre moarte

O examinare postmortem a constatat că Payne a murit din cauza multiplelor traumatisme şi a „hemoragiei interne şi externe”, ca urmare a căzăturii.

Rapoartele spun că personalul hotelului a efectuat două apeluri către serviciile de urgenţă, înregistrările audio dezvăluind că un membru al personalului a cerut asistenţă pentru un oaspete care era „intoxicat cu droguri şi alcool”.

Poliţia din capitala Argentinei a declarat că în camera de hotel a starului muzical a găsit „dezordine totală”, cu „diverse obiecte sparte”.

Payne, care s-a născut în Wolverhampton, şi-a lansat albumul solo de debut LP1 în decembrie 2019, care a inclus melodiile „Polaroid” şi „Strip That Down” featuring Quavo.

Unul dintre cele mai populare cântece ale sale, „For You”, a fost o colaborare cu Rita Ora pentru filmul „Fifty Shades Freed” în 2018.

La câteva ore după moartea sa, Ora a cântat melodia lor în timp ce o imagine a celor doi era proiectată pe ecranul din spatele ei în timpul unui spectacol în Osaka, Japonia.

Editor : Ana Petrescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri