Un bărbat care ieșise la plimbare cu familia a fost ucis în timp ce încerca să ajute o femeie pe stradă. Totul a pornit de la o nuntă

Data actualizării: Data publicării:
scena crimei lui Chris Marriott / portret Chris Marriott
Ucigașul a intrat cu mașina în mai mulți oameni și apoi și-a continuat atacul înarmat cu un cuțit. Capturi foto: South Yorkshire Police / Facebook

Un bărbat a fost ucis după ce a încercat să ajute o femeie care zăcea nemișcată pe stradă, în urma unui incident iscat în mijlocul unui scandal între două familii, scrie The Guardian. Ucigașul era chiar fratele femeii rănite.

Chris Marriott (46 de ani) a murit după ce a venit în ajutorul femeii care zăcea nemișcată pe stradă. Procurorul în acest caz a spus că Marriott a fost ucis de Hassan Jhangur (24 de ani), care „a folosit [mașina] ca pe o armă”.

Marriott a murit pe loc și femeia pe care o ajuta, Nafeesa Jhangur, sora acuzatului, a fost rănită grav. Jhangur a respins acuzațiile de crimă și omor din culpă, dar a recunoscut că a provocat moartea lui Marriott conducând periculos.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Incidentul a avut loc anul trecut pe data de 27 decembrie, în timpul unei dispute între două familii în legătură cu o nuntă care avusese loc în acea dimineață între Hasan Khan și Amani Jhangur, una dintre surorile acuzatului.

Marriott ieșise la o plimbare cu familia după perioada de Crăciun. Unul dintre copiii săi a vrut să testeze un skateboard nou.

După ce a zărit femeia care zăcea pe stradă, Marriott s-a apropiat de ea ca să o ajute împreună cu Alison Norris, o moașă care era în timpul liber.

Jhangur a condus mașina sa Seat Ibiza înspre oamenii aflați pe stradă, înainte să iasă din mașină și să îl atace pe Hasan Khan cu un cuțit, provocându-i răni grave.

Mașina l-a lovit inițial pe Riasat Khan, tatăl lui Hasan, care a fost aruncat peste capotă. Mașina „a trecut peste Chris Marriott, omorându-l pe loc aproape singur”, potrivit procurorului.

Mașina i-a lovit și pe Nafeesa Jhangur, Ambreen Jhangur și Alison Norris, toți fiind grav răniți.

Court artist sketch by Elizabeth Cook of Hassan Jhangur, appearing via video link from HMP Doncaster, during a hearing at Sheffield Crown Court where he is charged with the murder of father-of-two Chris Marriott. Mr Marriott died after being hit by a car
Ținta principală a lui Hassan Jhangur era bărbatul cu care sora lui se căsătorise chiar în dimineața zilei atacului. Foto: Profimedia Images

Apoi, atacatorul s-a dat jos din mașină și, înarmat fiind cu un cuțit, l-a înjunghiat pe fiul lui Riasat Khan, Hasan Khan, de mai multe ori în cap și în piept, perforându-i un plămân.

„Acțiunile lui Hassan Jhangur demonstrează că el a intenționat să îl ucidă în acea zi. Ținta sa principală pare să fi fost Hasan Khan, dar el era clar pregătit să folosească mașina ca pe o armă având cel puțin intenția de a le provoca răni grave altora.”

Amaani Jhangur s-a certat cu familia ei din cauza nunții la care rudele sale nu au participat.

În timp ce familia Khan sărbătorea nunta în casa lor din Sheffield, Ambreen Jhangur, mama miresei, a venit și a aruncat un sac cu haine în coșurile de gunoi din fața casei lui Khan. Mai târziu, ea s-a întors împreună cu Nafeesa și a aruncat din nou obiecte în aceeași curte.

Procurorul a spus că în acel moment a izbucnit un scandal în urma căruia Nafeesa a căzut la pământ, ceea ce a declanșat și atacul lui Hassan Jhangur.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri