Un bărbat a terminat facultatea 41 de ani mai târziu decât colegii lui din cauza unui papagal care i-a distrus camera de cămin

Data publicării:
Jonny Clothier, la ceremonia de absolvire / un papagal
Jonny Clothier a ajuns în situația în care nu i s-a permis să absolve facultatea din cauza unei facturi neplătite și a unui papagal năzdrăvan. Colaj foto: Universitatea din Bristol / Profimedia Images

Un bărbat căruia nu i s-a permis să absolve facultatea timp de 41 de ani din cauza unei facturi neplătite de 64,80 de lire sterline (77 de euro), pe care trebuia să o achite după ce un papagal i-a distrus camera de cămin, a reușit în sfârșit să termine oficial universitatea în aceeași zi în care a absolvit și fiul lui, potrivit The Guardian.

Jonny Clothier a studiat arhitectura la Universitatea din Bristol și ar fi trebuit să absolve împreună cu colegii lui în 1983. Dar vechiul său coleg de apartament avea un papagal, care, după ce a fost lăsat nesupravegheat, a zburat prin locuința lor și distrus tot ce i-a stat în cale.

Cei doi studenți și-au găsit alt loc de cazare, dar li s-a cerut totuși să își achite chiria pentru ultimul semestru de 64,80 de lire sterline – Clothier a refuzat să plătească.

O regulă care, între timp, a fost desființată preciza că studenții care rămân cu facturi restante la chirie puteau primi diploma, dar nu aveau voie să absolve facultatea.

După 41 de ani, universitatea a decis să renunțe la acea factură, ceea ce i-a permis lui Clothier să absolve facultatea împreună cu fiul său cel mai mic, Carter (21 de ani), care a terminat biologia.

jonny-clothier-carter-ceremonie-absolvire-facultate
Jonny (62 de ani) a absolvit facultatea în aceeași zi cu fiul său cel mai mic, Carter (21 de ani). Foto: Universitatea din Bristol

Clothier (62 de ani) a spus că pentru el acea factură neplătită era ca un „împrumut pe termen extrem de lung fără dobândă”.

„Nu au spus nimic despre bani, așa că o să păstrez tăcerea”, a spus Clothier. Acum, el, soția lui, Helen Hill, și toți cei trei copii ai lor au absolvit Universitatea din Bristol.

Clothier spune că i-a plăcut foarte mult timpul pe care l-a petrecut la facultatea de arhitectură. „Lucram din greu dar ne și distram din greu. Dansam, petreceam și apoi ne întorceam la muncă. A fost incredibil, dar a fost și un antrenament bun pentru viața reală.”

Hill, care l-a întâlnit pe Clothier la Bristol, a terminat limba rusă și franceză în 1985 și a fost abordată chiar de MI6. A lucrat pentru lungi perioade de timp în Rusia și a făcut mai multe documentare TV.

Carter a spus că să termini facultatea odată cu tatăl tău „este cu siguranță o experiență unică”. „A fost o zi minunată și o ceremonie frumoasă.”

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Filmul despre Donald Trump, cu actorul român Sebastian Stan, vine ca un trăsnet în prag de...
Digi FM
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță în fiecare lună. El și fosta soție s-au despărțit după 20 de...
Pro FM
Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere: "Ce tâmpenie să duci copilul în...
Film Now
I-a lăsat pe toți cu gura căscată! Brooke Shields, într-o rochie mini, verde neon, la 59 de ani. Picioare...
Adevarul
Alertă! Substanțe toxice descoperite în mărci de săpun populare, care se află în toate magazinele din...
Newsweek
Ministerul Muncii anunță ziua când intră pensia pe card în octombrie. Pensionarii iau bani în plus
Digi FM
Radu Vâlcan, urare originală de ziua Adelei Popescu: "O să mă certe că o arăt așa". Ce spunea actrița despre...
Digi World
O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa
Digi Animal World
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când...
Film Now
Jennifer Lopez, primul interviu după divorțul de Ben Affleck: „Nu pot să caut fericirea în alți oameni”...
UTV
Vezi cum arata Luca, fiul lui Victor Cornea. Micutul a fost prezent la aniversarea Ellei Burcea Balan