Poliția a publicat fotografii cu suspecții implicați în împușcarea mortală a actorului din „General Hospital”, Johnny Wactor

Data actualizării: Data publicării:
Johnny Wactor
Johnny Wactor l-a interpretat pe Brando Corbin în serialul General Hospital, care a fost difuzat pentru prima dată în 1963, din 2020 până în 2022. FOTO: Profimedia Images

Departamentul de poliție din Los Angeles a publicat duminică fotografii cu trei persoane suspectate că ar fi fost implicate în împușcarea mortală a actorului din „General Hospital”, Johnny Wactor, în luna mai. LAPD cere ajutorul oamenilor pentru a-i găsi pe suspecți.

Fotografiile publicate duminică de LAPD arată trei persoane care poartă hanorace cu glugă, iar poliția a indicat că bărbatul care a tras cu arma are un tatuaj deasupra ochiului stâng și pe obrazul drept, informează CNN.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fotografiile arată, de asemenea, un sedan Infiniti Q50 negru cu patru uși, cu interior cafeniu. Autoritățile au spus că mașina a fost furată.

Oficialii nu au făcut publice alte detalii sau actualizări în acest caz.

Johnny Wactor, în vârstă de 37 de ani, a fost împușcat în timp ce pleca de la  un bar din oraș, la începutul zilei de 25 mai, a raportat anterior CNN.

Mama lui a spus că fiul ei se plimba cu unul dintre colegii săi când a văzut ceea ce credea că este o spargere în desfășurare la o mașină.

LAPD a declarat la acea vreme pentru CNN că trei bărbați încercau să fure un convertor catalitic când victima i-a întrerupt. Unul dintre suspecți a scos o armă și a împușcat victima înainte ca bărbații să plece într-un vehicul, potrivit poliției.

În timpul unei conferințe de presă cu liderii orașului și familia și prietenii lui Wactor în iunie, consilierul orașului Los Angeles Kevin de León a îndemnat pe oricine are informații să se prezinte la poliție.

Furturile de convertor catalitic sunt adesea văzute ca infracțiuni minore sau fără victime, dar nu e ceea ce i s-a întâmplat lui Johnny”, a spus de León. „Acest incident tragic subliniază cât de repede astfel de acte pot escalada în violență mortală.”

În mod similar, prietenul și colegul actor al lui Wactor, Micah Parker, a cerut LAPD să nu cedeze până când suspecții nu vor fi aduși în fața justiției.

Ca o chestiune de credință, sunt chemat să iert, dar nu poți scăpa de consecințele acțiunilor tale aici pe Pământ. Nu mai poți teroriza străzile noastre, furând și ucigând fără să fii pedepsit”, a spus Parker.

Wactor a jucat în „General Hospital” în rolul lui Brando Corbin din 2020 până în 2022, potrivit IMDB. A avut și alte roluri în „Criminal Minds” și „Siberia”.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
O navetă spațială îndepărtată confirmă că Pământul este locuibil și...
Digi FM
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7 ani: „Țara încă are farmecul ei”
Pro FM
VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a...
Film Now
Nu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce...
Adevarul
Ca după război. Calea ferată ce leagă Galați de Bârlad, distrusă de inundații. „Linia a dispărut complet de...
Newsweek
EXCLUSIV Recalcularea pensiilor, schimbată. Pensie crescută pentru pensionarii cu grupe de muncă
Digi FM
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este...
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la...
UTV
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu