Michael Douglas a fost primit de Zelenski: „Sunteți o sursă de inspirație pentru țara noastră despre ce înseamnă democrația”

Data actualizării: Data publicării:
GXX_76cXgAAth09
Volodimir Zelenski discută cu actorul și producătorul american Michael Douglas. Foto: @ZelenskyUA/X/Twitter

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, l-a primit la Kiev pe actorul american Michael Douglas. Zelenski a publicat pe contul său de X/Twitter un scurt clip video în care liderul ucrainean apare alături de soția sa în timp ce discută cu Michael Douglas și fiul acestuia, Dylan.

„Am avut o întâlnire cu actorul, producătorul și mesagerul pentru pace al ONU, Michael Douglas și fiul său Dylan. Am discutat despre situaia din țara mea, cooperarea cu diverși parteneri și sprijinul acordat Ucrainei”, a spus Zelenski într-un mesaj publicat pe contul său de X.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Michael Douglas a precizat că Ucraina e un stat cu democrație tânără, de circa 30 de ani, în vreme ce SUA sunt o democrație de peste 200 de ani.

„Sunteți amândoi o sursă de inspirație și un exemplu pentru țara noastră despre ce înseamnă democrația”, a spus Michael Douglas.

„Aici e prima linie a frontului împotriva răului. Dacă nu învingem aici, pierdem peste tot”, a spus Dylan, fiul lui Michael Douglas.

Zelenski i-a mulțumit lui Michael Douglas pentru spirjinul său și a apreciat că actorul american și fiul său „sunt cu adevărat interesați de astfel de subiecte și că familia lor este alături de Ucraina și poporul ucrainean”.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri