Melania Trump dă de înțeles că va reveni în campania electorală la brațul lui Trump, cu un mesaj misterios: „Stați pe recepție”

Data actualizării: Data publicării:
melania trump și donald trump
Fosta primă doamnă a evitat aparițiile publice de când a părăsit Washingtonul în ianuarie 2021. Sursa foto: Profimedia Images

Melania Trump a avut o apariție publică rară, marți, alături de soțul ei, pentru a vota la primarele prezidențiale republicane din Florida. După ce nu a mai fost văzută alături de Donald Trump vreme îndelungată, fosta primă doamnă a transmis un mesaj misterios reporterilor, indicând o potențială revenire în campania electorală, scrie CNN.

„Stați pe recepție”, a spus Melania Trump zâmbind, când a întrebat-o de un reporter dacă are de gând să se întoarcă în campanie, în timp ce fostul președinte își pregătește revenirea la Casa Albă. Cei doi tocmai ieșiseră împreună dintr-un loc de votare din Palm Beach.

Melania Trump nu și-a arătat încă sprijinul pentru candidatura prezidențială a soțului ei, de când a participat la evenimentul de lansare a campaniei electorale în noiembrie 2022. Ea a optat chiar să ignore petrecerea fostului președinte dela începutul acestei luni, în Super Marți, la Mar-a-Lago, unde locuiește cuplul. De asemenea, ea nu a apărut alături de soțul ei la niciuna dintre numeroasele sale apariții în instanță, acesta confruntându-se cu 88 de acuzații în patru dosare separate împotriva lui.

Donald Trump a fost întrebat anul trecut dacă soția lui i s-ar putea alătura în campania electorală în viitorul apropiat și a spus că o va face „destul de curând”.

„Este o persoană privată, o persoană grozavă, o persoană foarte încrezătoare și ne iubește foarte mult țara”, a spus Trump la NBC, în septembrie. „Și sincer, îmi place să o țin departe de asta. Este atât de urât și atât de rău.”

Surse familiarizate cu subiectul au declarat anterior pentru CNN că o mare parte din atenția Melaniei Trump este îndreptată către fiul lor, Barron, care urmează să termine liceul în Florida în această primăvară.

Fosta primă doamnă a evitat în mare parte publicul de când a părăsit Washingtonul în ianuarie 2021, dar a avut totuși câteva apariții publice. Ea a participat la un tribut pentru fosta primă doamnă Rosalynn Carter în Georgia în noiembrie, alăturându-se actualei prime doamne Jill Biden și fostelor prime doamne Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton pentru a-i aduce un omagiu lui Carter.

Ea a vorbit și la o ceremonie de naturalizare la Arhivele Naționale din Washington, în decembrie. În discursul său, Melania Trump a vorbit în termeni neobișnuit de personali despre experiența ei dificilă de a deveni cetățean american și despre provocările cu care s-a confruntat în parcurgerea unui sistem juridic complicat. Ea nu l-a menționat pe soțul ei, care a promis o extindere pe scară largă a politicilor dure, dacă va fi ales din nou, care ar restricționa atât imigrația legală, cât și cea ilegală.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pensia pe care o va încasa Traian Băsescu. Câți bani va lua fostul președinte, nimeni nu se aștepta la suma...
Digi FM
Richard Gere și Uma Thurman au făcut show la Cannes 2024. S-au distrat de minune la ședința foto pentru „Oh...
Pro FM
Fostul soț al lui Gwen Stefani și-a făcut o iubită care pare geamănă artistei. Xhoana X, pozată în costum de...
Film Now
Billy Zane, de nerecunoscut în primele imagini din filmul „Waltzing With Brando”. Starul din „Titanic” îl...
Adevarul
Medicamentul foarte ieftin care poate să provoace o scădere în greutate de 14 kilograme într-o lună...
Newsweek
Cine sunt cei 450.000 de pensionari ce primesc 2.700 lei lunar, deși au cotizat mai puțin de 15 ani?
Digi FM
Imagini cu erupţia vulcanului Ibu din Indonezia, pe fundalul fulgerelor. Rezidenţii din şapte localităţi...
Digi World
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Digi Animal World
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această...
Film Now
Cum arată azi, la 83 de ani, Faye Dunaway, frumoasa blondă din "Bonnie and Clyde". Apariție rară cu fiul ei...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...