Video Atac armat în Israel: o femeie a fost ucisă și alte zece persoane au fost rănite. IDF, în alertă de teama unor atentate

Data actualizării: Data publicării:
atac beersheva
Foto: Magen David Adom rețeaua X

Cel puțin o persoană a murit și cel puțin alte zece au fost rănite, duminică, 6 octombrie, într-un atac cu armă de foc care a avut loc în orașul Beer Şeva (Beersheva), aflat în sudul Israelului, iar autorul atacului a fost „neutralizat”, au anunţat poliţia israeliană şi serviciile de urgenţă, informează AFP preluată de Agepres.

ACTUALIZARE ora 17.30: O femeie și-a pierdut viața în atacul armat ce a avut loc în orașul din sudul Israelului. Alte zece persoane au fost rănite, au anunțat autoritățile israeliene, potrivit The Guardian.

„Echipele de salvare au declarat decesul unei femei de 25 de ani și au evacuat zece răniți la spitalul Soroka”, a anunțat serviciul Magen David Adom, echivalentul israelian al Crucii Roșii, într-un comunicat. Unii dintre răniți au fost împușcați, iar alții înjunghiați.

Știrea inițială: „Mai multe persoane au fost rănite într-un atac cu armă de foc în staţia centrală de autobuze din Beer Şeva”, a anunţat poliţia într-un comunicat. „Teroristul a fost neutralizat, iar forţele de poliţie sunt la faţa locului”, adaugă comunicatul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Armata israeliană, în alertă cu o zi înainte de marcarea unui an de la atacul Hamas

Armata israeliană a fost plasată duminică în stare de alertă de teama unor atentate, cu o zi înainte de marcarea unui an de la atacul fără precedent al Hamas pe teritoriul israelian, atac ce a declanşat războiul din Fâşia Gaza.

Magen David Adom, echivalentul israelian al Crucii Roşii, a informat iniţial cu privire la opt răniţi la locul atacului, dintre care o femeie se afla în stare gravă. Ulterior, aceeaşi sursă a anunţat că femeia de 25 de ani a decedat din cauza rănilor suferite, iar numărul persoanelor rănite a fost majorat. „Echipele de salvare au declarat moartea unei femei de 25 de ani şi au evacuat zece răniţi spre spitalul Soroka”, a precizat Magen David Adom.

Şapte persoane au fost ucise marţi cu armă automată şi armă albă de către doi palestinieni în Cisiordania ocupată într-o staţie de tramvai din Tel Aviv, în centrul Israelului.

Acest atac de la Telv Aviv, revendicat de Hamas, a fost atacul cel mai sângeros comis de mişcarea islamistă palestiniană pe teritoriul israelian după 7 octombrie.

Editor : Ana Petrescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Satul cu heliport pe care Ceaușescu voia să-l interzică românilor, chiar să-l șteargă de pe hartă...
Digi FM
Calvarul trăit de o româncă în timpul relației cu un bărbat turc de religie musulmană: „Nu aveam voie să ies...
Pro FM
Boala de care suferă Anca Țurcașiu: „Nu există remediu”. Artista nu mai consumă carne de 34 de ani și a...
Film Now
A fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce...
Adevarul
Suma uriașă cu care se vinde vila arhitectului care a coordonat construcția sediului Primăriei Capitalei
Newsweek
Aviz favorabil pentru o nouă recalculare de pensie. 850.000 pensionari vor lua 400 lei în plus. Când
Digi FM
„Așa vrei să conduci și țara?” Mircea Geoană, viral pe TikTok, după ce a fost ironizat pentru aptitudinile de...
Digi World
Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care...
Digi Animal World
Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit...
Film Now
Detaliul din Titanic pe care James Cameron l-a făcut public după mai bine de 20 de ani: “Uitați-vă cu atenție”
UTV
Au aparut imagini socante de la petrecerile lui P. Diddy. Rapperul a pus o femeie dezbracata pe masa, printre...