Joe Biden îndeamnă americanii să susțină „perechea Harris-Walz”: A venit momentul să ne apărăm democrația

Data publicării:
Joe Biden
Joe Biden. FOTO: Profimedia Images

Președintele american Joe Biden a afirmat marti, într-o postare pe X, că vicepreședintele Kamala Harris a luat „o decizie excelentă” când l-a ales pe guvernatorul Tim Walz drept partener de cursă pentru Casa Albă. „Ei vor fi cei mai puternici apărători ai libertăților noastre și ai democrației noastre”, a scris Biden. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Prima decizie majoră pe care o ia candidatul unui partid este alegerea vicepreședintelui. Iar Kamala Harris a luat o decizie excelentă, alegându-l pe guvernatorul Tim Walz drept partener de cursă”, afirmă Biden.

„Perechea Harris-Walz va fi o voce puternică pentru muncitori și pentru marea clasă de mijloc a Americii. Ei vor fi cei mai puternici apărători ai libertăților noastre și ai democrației noastre. Și se vor asigura că America continuă să conducă lumea și să își joace rolul de națiune indispensabilă”, adaugă el. 

Biden îndeamnă democrații și americanii să susțină „perechea Harris-Walz”.  „Fiecare generație de americani se confruntă cu un moment în care li se cere să apere democrația americană. Acel moment este acum”, a mai scris el.

Despre guvernatorul Tim Walz, Biden spune: „Îl cunosc pe Tim Walz de aproape două decenii, mai întâi în timpul mandatului său în Congres și apoi ca guvernator. Soț și tată, a fost profesor de școală și antrenor de fotbal la liceu. A servit timp de 24 de ani în Garda Națională a Armatei și a devenit cel mai înalt soldat înrolat care a servit vreodată în Congres. În calitate de guvernator, a fost un lider puternic, bazat pe principii și eficient”.

Kamala Harris l-a ales marți pe guvernatorul din Minnesota, Tim Walz, pentru a-i fi partener-candidat la funcția de vicepreședinte.

În calitate de guvernator, Walz a promovat o agendă progresistă care include mese școlare gratuite, obiective pentru combaterea schimbărilor climatice, reduceri de taxe pentru clasa de mijloc și extinderea concediilor plătite pentru lucrătorii din Minnesota.

Walz a pledat mult timp pentru drepturile de reproducere ale femeilor, dar a afișat și o tendință conservatoare în timp ce reprezenta un district rural în Camera Reprezentanților a SUA, apărând interesele agricultorilor și susținând drepturile de a deține arme.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Cum a arătat Romina Gingașu mireasă. Imagini de colecție de la nunta româncei cu miliardarul Piero Ferrari
Digi FM
Tudor Chirilă, după ce a certat un șofer în trafic: ”La asta se ajunge când nesimțirea și lipsa de eficiență...
Pro FM
Andrea Bocelli, dezvăluiri despre accidentul în urma căruia a rămas orb: „Acela a fost momentul când s-a...
Film Now
Lui Sean Penn i-a căzut cu tronc o tânără actriță din Republica Moldova. Săruturi în văzul lumii și plimbări...
Adevarul
Sectorul IT nu mai este „tigrul” economiei românești. „Când industria scade, serviciile sunt primele lovite”
Newsweek
Salariu minim european. Care români iau 650 lei în plus pe lună? Din ce lună?
Digi FM
De ce videoclipul personal în care Kate anunţă că a terminat chimioterapia marchează o abordare surprinzător...
Digi World
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
Digi Animal World
Împerecherea unor elefanți, surprinsă de un fotograf. Momentul rar i-a fascinat pe internauți
Film Now
De ce a plâns Salma Hayek în timpul filmărilor cu Antonio Banderas la "Desperado". Ce relație au cei doi în...
UTV
Angelina Jolie si Salma Hayek au intors toate privirile la Festivalul Internatinoal de Film de la Toronto