Fanii ironizează o statuie de ceară a lui Taylor Swift expusă la un muzeu din Germania: „Nu se poate mai rău”

Data actualizării: Data publicării:
statuia de ceara a lui taylor swift
Statuia de ceară a lui Taylor Swift. Foto: Radiohamburg / Instagram

Fanii s-au grăbit să critice o nouă statuie de ceară a lui Taylor Swift aflată la Muzeul de Ceară Panoptikum din Germania, relatează The Independent.

Cea mai nouă statuie de ceară a lui Taylor Swift a fost prezentată oficial, într-un videoclip postat pe Instagram de Radio Hamburg și de muzeul german Panoptikum. Statuia include părul blond și bretonul caracterisice lui Swift, și formează o inimă simbolică cu degetele. Fanii cântăreței au observat însă că semnul inimii este format cu degetele arătătoare și cele mari, și nu cu mâinile, așa cum face adesea Swift.

Figura de ceară poartă ruj roz, cercei argintii care atârnă, o salopetă albastră strălucitoare cu decolteu în V – care este roz pe interior – și cizme argintii, cu paiete, până la genunchi. Ținuta imită aspectul pe care cântăreața „All Too Well” l-a purtat inițial la iHeartRadio Music Awards în 2019.

În comentarii, mai multe persoane au profitat de ocazie pentru a critica figura de ceară, mai ales pe motiv că nu arată ca Swift.

Complet nerealist, cineva a făcut o treabă groaznică”, se precizează în mesajul unui fan, care a fost tradus din germană în engleză.

„Oh, nu. Nu se poate mai rău”, a scris un altul, în timp ce o a treia persoană a comentat: „Sunt foarte puține asemănări, cu greu le recunosc, aș vota o revizuire...”.

Alții s-au întrebat de ce unele dintre caracteristicile fizice ale figurii, de la ruj până la gestul mâinilor, nu sunt inspirate de la Swift.

„De ce ruj roz? Taylor aproape întotdeauna poartă roșu!”, a scris o persoană, iar o alta a postat: „Uau. Taylor face mereu semnul inimii cu un gest amplu al ambelorini. Am observat imediat. Chiar jenant”.

„Ei bine, cu siguranță nu este ușor să recreezi pe cineva din ceară, și cu siguranță este nevoie de multă muncă, așa că respectați ce s-a făcut”, a scris un fan mai simpatic. „Cu toate acestea, nu seamănă cu Taylor”.

Pe 13 august, muzeul a emis pentru prima dată un comunicat de presă despre lansarea statuii, directorul general al Panoptikum, dr. Susanne Faerber, sărbătorind impactul lui Swift asupra culturii pop. Ea s-a referit și la numărul norocos al cântăreței „Shake it Off”, 13.

Cu figura de ceară a lui Taylor Swift, primim un superstar absolut în Panoptikum: Starul pop premiat este de neegalat și, cu peste 300 de milioane de discuri vândute, ea este considerată a fi cea mai de succes cântăreață pe care o avem aici”, a spus Faerber în comunicatul de presă. „13 august este, prin urmare, o zi cu adevărat norocoasă pentru muzeul nostru de ceară – deși numărul 13 este, de asemenea, de mare importanță pentru Taylor Swift însăși, și pentru nenumărații ei fani”.

Noua figură de ceară este una dintre numeroasele statui din Panoptikum, cel mai vechi muzeu de ceară din Germania. Instituția găzduiește, printre altele, statuia lui Ed Sheeran, a Reginei Elisabeta a II-a și a fostului cancelar german Angela Merkel.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Se introduce taxa de autostradă în România, explicația de la Guvern. De ce nu se plătește la fel ca în...
Digi FM
Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care...
Pro FM
CRBL încearcă să repare lucrurile cu fiica lui, după divorțul de mama ei: "Timpul le așază pe toate. Ne-am...
Film Now
O prezentatoare TV a dezvăluit care a fost ultima discuție pe care a avut-o cu Shannen Doherty: „Am fost...
Adevarul
Experiență de coșmar pentru un român care a dat mii de euro pe o vacanță de 5 stele. „Nu pot să cred așa...
Newsweek
Care pensionari iau pensia recalculată și mărită abia în noiembrie? Casa de Pensii confirmă
Digi FM
Ce studii are, de fapt, Elena Lasconi și cum justifică notele mici. Candidata la Președinție este acuzată că...
Digi World
Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
15 cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare. Iubiri mai spectaculoase decât în peliculele...
UTV
(VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville