(P) Liebrecht & wooD dezvoltă Liziera de Lac, cea mai avangardistă suburbie la doar 15 minute de București

Data actualizării: Data publicării:
1_LDL (1)

Liziera de Lac își propune să devină un standard de dezvoltare urbană sustenabilă, la doar 15 minute de București. Proiectul, ce are ca obiectiv construcția unui cartier de 4.400 de locuințe noi pe o durată de peste un deceniu, vine să demonstreze că poți să trăiești confortabil în natură, și, în același timp, să fii aproape de oraș.

Un mic orășel cu infrastructură modernă dedicată prinde contur la 15 minute distanță de stația de metrou Anghel Saligny. Proiectul Liziera de Lac a început în urmă cu peste 2 ani cu dezvoltarea drumului de acces de aproximativ 5 kilometri ce leagă proiectul de nodul rutier de la Cernica, de pe autostrada A2. De ce? Pentru că un mic orășel are nevoie de o infrastructură pe măsură. Astfel, Liebrecht & wooD, unul dintre cei mai mari dezvoltatori la nivel european, a investit în conectivitate, pentru că natura conectată la oraș îți permite să te bucuri de avantajele celor două lumi.

„Clienţii se uită tot mai mult la infrastructură, motiv pentru care noi am demarat proiectul rezidenţial prin construcţia drumului de acces. Am modernizat şi construit un drum de 5 km care conectează Liziera de Lac de autostrada A2“, a declarat Sorin Ioan Blaga, CEO al Liebrecht & wooD România.

În ceea ce privește casele, în proiectarea lor, arhitecții au avut în vedere conturarea unei comunități unde natura e pe primul loc: 52% din suprafața proiectului e ocupată de spațiile verzi.

Prima fază a proiectului oferă 440 de case. Construcția primelor 94 de vile a început deja și primii rezidenți se vor bucura de tot universul de facilități.

94 de case în Faza I de dezvoltare

Ansamblul situat la 15 minute de mers cu mașina de stația de metrou Anghel Saligny și de centrul comercial IKEA Pallady, dispune de toate facilitățile urbane avangardiste. Începând cu luna martie, casele din prima fază au fost puse în vânzare, iar termenul de finalizare este începutul anului 2022.

“Am gândit designul complexului Liziera de Lac ca pe un mozaic de diferite tipologii de case și stiluri de viață. Numitorul comun al tuturor acestor tipologii este ideea de natură, iar liantul este verdele grădinilor, oazelor de vegetație și al parcului natural. Designul arhitectural - felul în care sunt alăturate diferite tipologii – își propune să aducă diversitate în cartier. Ne-am inspirat din stilul caselor tradiționale românești, încorporând elemente caracteristice locului, cum ar fi tinda și veranda de la intrare. Le-am reinterpretat într-un stil contemporan care îmbină inovația cu tradiția pentru a crea un cuib primitor și confortabil în care te simți cu adevărat “acas㔓, declară despre conceptul Liziera de Lac, renumitul birou belgian de arhitectură CONIX RDBM – Arhitects.

Înconjurat de apele albastre ale Lacului Tătaru și de verdele intens al pădurii, Liziera de Lac este locul ideal pentru cei care caută mai mult spațiu, care apreciază natura și au un stil de viață activ. E un loc perfect pentru cei care vor să evadeze din aglomerația orașului și să se bucure de o viață liniștită alături de familie.

Toate cele 7 tipuri de Case din Liziera de Lac au grădină proprie, ce variază între 86 mp și 189 mp. Gândite și proiectate cu aceeași grijă, casele au suprafețe construite între 107.42 mp și 169.86 mp, beneficiază de optimizarea spațiului de locuit și de lumină naturală. În funcție de suprafața casei construite, de grădină și de amplasare, prețurile încep de la 106.400 € + TVA și ajung până la 224.000 € + TVA, în cazul vilelor individuale.

Smart Home și aplicația custom SMART

Odată cu alegerea casei ideale, locuitorii din Liziera de Lac pot opta pentru instalarea unui sistem SMART home integrat, ce va fi controlat în totalitate prin aplicația dedicată SMART Liziera de Lac.

Pe lângă funcționalitățile smart pentru case, Liziera de Lac aduce o premieră pe piața din România - o aplicație smart city dedicată. Aceasta îi va ajuta pe rezidenți să navigheze printr-un simplu click prin universul Liziera de Lac. Fie că vorbim de posibilitatea de a rezerva terenurile de sport, de opțiunea de a oferi acces vizitatorilor în complex, sau de a vedea orarul microbuzelor în timp real, totul este integrat.

Mai mult decât un proiect rezidențial de anvergură, Liziera de Lac este locul unde se formează o viitoare comunitate, ce va ajunge la peste 13.000 de locuitori pe parcursul a 10 ani. Liziera de Lac este un viitor orășel în care natura domină. Un rai al naturii în care poți asculta cântecul relaxant al păsărilor și poți respira aerul curat al pădurii. Așa cum o sugerează și numele locuințelor, construim cu gândul la familii și comunitate, astfel că în Liziera de Lac vei găsi toate facilitățile de care ai nevoie pentru o viață confortabilă. Aici vei avea acces la AGORA, un centru comunitar ce va găzdui un restaurant, o cafenea, un magazin și o farmacie cu servicii medicale de bază, precum și un co-working space. În Liziera de Lac te vei bucura de avantajele celor două lumi: confortul de a lucra de acasă și facilitățile de birou de care ai nevoie.

Când vei dori să te relaxezi, vei putea face acest lucru la piscina în aer liber, dotată cu toate facilitățile: vestiare, dușuri și un bar. Pe lângă piscină, te vei putea bucura de terenurile de baschet și tenis. Iar atunci când vei dori să te plimbi și să te deconectezi, vei avea la dispoziție promenada de-a lungul lacului.

Natura și mediul înconjurător sunt priorități pentru Liziera de Lac, așa că s-a investit într-o dezvoltare sustenabilă cu soluții și facilități prietenoase cu mediul, cu un accent pus pe spațiile verzi.

Liziera de Lac va avea propria sursă de energie verde prin cele 12 ha de panouri solare din proximitate. În ceea ce privește gestionarea eficientă și sustenabilă a apei, este prevăzut un sistem dual de colectare a apelor uzate, stații proprii de tratare a apei potabile și uzate și un sistem independent de irigații. Mai mult, Liebrecht & wooD are în plan lucrări de amenajare și conservare a lacului Tătaru și a pădurii din apropiere.

Te invităm să descoperi un rai al naturii, un loc ce te va încărca zilnic de energie pozitivă și în care vei uita de griji. Explorează Liziera de Lac și alege cuibul ideal pentru familia ta!

Vezi toate vilele disponibile acum în Liziera de Lac și contactează-ne pentru a afla mai multe detalii: oferte.lizieradelac.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri