Patru marinari români au murit într-un incendiu izbucnit pe o navă în Portul Midia

Data actualizării: Data publicării:
navaaaa
Foto: Captură video Digi24

Patru marinari români au murit, joi, în urma unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al navei pe care o reparau, la Șantierul Naval Midia.

Alte două persoane căutate au fost găsite moarte de pompieri, numărul victimelor ajungând la patru.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Iulia Stanciu, jurnalistă Digi24: „Incendiul a fost lichidat, dar pompierii au găsit două persoane decedate. Este vorba de doi marinari care au fost prinși înăuntrul navei în momentul în care a izbucnit incendiul, în jurul orei 14:30. Pompierii caută încă victime, pentru că martorii spun că pe navă s-ar fi aflat mai multe persoane. Deocamdată nu se cunoaște naționalitatea persoanelor care au decedat.

Incendiul a izbucnit în compartimentul motor al unei nave aflate la reparație în șantierul de la Midia.”

Pompierii de la ISU Constanța au intervenit cu 5 mașini de stingere, autoscară, 2 Smurd și o autospecială pentru transport victime multiple.

„Intervenim pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o navă, aflată în reparații, la cheu, în șantierul naval Midia. Forțele alocate sunt următoare: 6 mașini de stingere, o autoscară, 2 smurd și o autospecială pentru transport personal și victime multiple. Colegii au realizat dispozitive de căutare/salvare a 4 persoane posibil surprinse la interior. Misiunea este în dinamica, revin cu informații”, transmitea ISU Constanța.

Pompierii au identificat până acum 2 victime, acestea fiind decedate. De asemenea, continuă căutarea a celorlalte două persoane date dispărute.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri