Video Un jaf de peste 200 de mii de euro mascat de un incendiu. Cum a descoperit un bărbat că soția a fost cea care a pus totul la cale

Data actualizării: Data publicării:
pompieri-smurd
Un incendiu izbucnit la locuința unui bărbat a servit drept paravan pentru a masca un jaf de peste 200 de mii de euro. Proprietarul a fost furat chiar de soția și socrul său. Foto: Inquam Photos / George Călin

Un caz șocant a avut loc în Bragadiru. Un incendiu izbucnit la locuința unui bărbat a servit drept paravan pentru a masca un jaf de peste 200 de mii de euro. Proprietarul a fost furat chiar de soția și socrul său. Femeia a fost arestată preventiv, iar bărbatul este cercetat sub control judiciar.

Bărbatul a sunat la 112 și a anunțat că un incendiu a izbucnit la locuința sa, iar la scurt timp, pompierii au ajuns la fața locului și au reușit să stingă flăcările. Însă, după ce misiunea s-a încheiat proprietarul a vrut să verifice care sunt pagubele și a văzut că îi lipsesc 200.000 euro și 9.000 lei din casă și a hotărât să depună imediat plângere la poliție.

"La data de 15 septembrie, în jurul orei 12,27, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bragadiru au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 37 de ani cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu în locuinţa sa. După lichidarea incendiului, bărbatul în cauză a sesizat faptul că din imobil îi lipseşte suma de 200.000 de euro şi suma de 9.000 de lei, din locuinţă", au declarat reprezentanții IPJ Ilfov.

Autoritățile au deschis o anchetă și după ce au efectuat mai multe investigații au descoperit că, în timpul incendiului, un bărbat și o femeie au intrat în casă și au luat banii, făptașii fiind chiar soția și socrul proprietarului, care știau cu exactitate locul în care se aflau banii.

"În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului în vârstă de 54 de ani şi a femeii în vârstă de 32 de ani, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi aceştia au fost prezentaţi procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi si libertăţi, în cauză fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de femeia în vârstă de 32 de ani, iar faţă de bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar", au mai transmis reprezentanații IPJ Ilfov.

Autoritățile continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Editor : Ș.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri