George Krishan a ajuns prima dată în România în 1995, ca expert financiar într-un proiect. Impresionat de frumuseţile Transilvaniei, doi ani mai târziu a revenit. Atunci a auzit de licitaţia organizată de Primărie pentru fostul CAP din apropierea localităţii Caţa. A decis să cumpere CAP-ul și să-l transforme într-o fermă de bivoli. A refăcut clădirile, a făcut canalizare şi grajd pentru animale.
George Krishan, fermier: Îmi plac foarte mult bivoliţele şi laptele de bivoliţă. Şi am văzut că nu am găsit deloc lapte de bivoliţă în comerţ şi am zis că facem altceva.
A început cu 30 de animale, iar acum a ajuns la 150. Adună zilnic aproape 80 de litri de lapte, pe care îl vinde cu 6 lei litrul. Toată producţia merge la procesatori din Odorheiul Secuiesc şi Bucureşti. Este, însă, dezamăgit că în România agricultura nu se face aşa cum ar trebui.
George Krishan, fermier: Piaţă puţin dezvoltată, preţuri scăzute, 60 de bani pentru lapte de vacă e absurd, mai ieftin decât apa. Eu cred că România are posibilitatea să dezvolte o agricultură minunată.
La ferma indianului lucrează şase localnici, care se bucură că şi-au găsit un loc de muncă, mai ales că de creşterea bivoliţelor nu se mai ocupă aproape nimeni în zonă.
Ion Oiada, administrator fermă: Apreciez foarte mult intenţia bună a domnului Krishan, zis Indianul, pentru faptul că în zonă deja sunt pe cale de dispariție.
Pe lângă localnici, la ferma indianului vin anual 30 de voluntari din toate colţurile lumii.
Michaela Mitheck, voluntar din SUA: O să creăm un sistem mai bun de irigare. Am studiat inginerie chimică şi am ceva experienţă în domeniu.
Ideea bărbatului din India este apreciată de autorităţile locale, care recunosc că domeniul este unul prea puţin exploatat în zonă.
Ştefan Kelemen, viceprimarul localităţii Caţa: Este o realizare, cel puţin a creat locuri de muncă, ar fi mai bine să vină şi ceilalţi investitori.
George Krishan vrea să îşi extindă ferma. Acum, a plantat şi pomi fructiferi şi a cumpărat 40 de stupi cu albine.