O fată de 15 ani din Sibiu s-a sinucis, după ce ar fi fost șantajată cu mai multe fotografii în care apărea în ipostaze intime

Data actualizării: Data publicării:
silueta unei femeie care plange si e in depresie
O fată de 15 ani din Sibiu s-a sinucis, după ce ar fi fost șantajată cu mai multe fotografii în care apărea în ipostaze intime. Credit foto: Guliver/Getty Images

Tragedie într-o comună din Sibiu. O fată de 15 ani a fost găsită fără viață, miercuri, în magazia din curtea casei. Adolescenta s-ar fi sinucis după ce ar fi fost păcălită să realizeze mai multe fotografii în ipostaze intime, iar apoi a fost șantajată cu acestea. Imaginile indecente ar fi ajuns și la colegii fetei, scriu jurnaliștii de la Sibiu Independent.

Apelul la 112 a fost dat miercuri, în jurul prânzului, din satul Șura Mare, județul Sibiu.

"În jurul orei 12:00, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că, într-o anexă a unui imobil din Șura Mare, a fost găsit trupul neînsuflețit al unei tinere în vârstă de 15 ani. La fața locului s-au deplasat polițiști și reprezentanți ai Serviciului de Medicină Legală Sibiu, iar din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii că decesul ar fi survenit în urma săvârșirii unei infracțiuni cu violență", au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Macabra descoperire a fost făcută chiar de fratele mai mic al adolescentei, în vârstă de doar 10 ani. Băiatul și-a alertat de urgență mama, care se afla la muncă într-o fabrică din Sibiu. La aflarea veștii, femeia a leșinat, fiind solicitată o ambulanță, scrie sursa citată.

Apropiații adolescentei cred că fata ar fi recurs la gestul extrem, după ce ar fi fost păcălită să realizeze mai multe fotografii în ipostaze intime, iar mai apoi ar fi fost șantajată cu acestea. Imaginile indecente, scrie sursa citată, ar fi ajuns și la prietenii și colegii fetei, lucru care i-ar fi declanșat depresia.

„Motivul exact nu îl știm. Este o anchetă a poliției în desfășurare, dar ce vă pot spune din punct de vedere al colectivului clasei, fata era perfect integrată în colectiv, nu era o situație de bullying școlar. Era un copil cuminte, foarte cuminte la școală. Mai absenta când și când, dar mama era întotdeauna informată, dar nu a avut probleme de disciplină de când este la noi în școală. Nu am văzut-o niciodată să se certe cu vreun coleg. Era o fire mai artistică, a și vrut să aplice la Liceul de Artă. I-am dat fișa de înscriere săptămâna trecută. Era puțin retrasă, dar mai sunt copii de tipul acesta și sunt în regulă. Nu a dat semne că ar putea recurge la un astfel de gest. Acum câteva zile m-au rugat să merg cu ei să își facă poze pentru album și părea un copil vesel, dar nu știu ce era în sufletul ei. La școală era un copil de mijloc, învăța cât era necesar”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Adrian Lungoci, directorul Școlii Gimnaziale „Andrei Șaguna” din Șura Mare.

Trupul adolescentei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu, în vederea efectuării autopsiei.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Ce a ajuns să facă Octavian Bellu după ce s-a retras din gimnastică. Meseria neașteptată pe care o practică...
Digi FM
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
Pro FM
Mihai Bobonete a stârnit hohote de râs cu comentariul la pozele Mădălinei Ghenea: "Sunt neliniștit cu găurile...
Film Now
James Bond, imposibil de recunoscut. Daniel Craig, cu părul lung, în blugi și tricou, departe de imaginea...
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene anunță „schimbări serioase” în blocul de putere al Rusiei
Newsweek
1.100.000 de pensionari iau 500 lei în plus la pensie de la 1 ianuarie. În ce domenii au activat?
Digi FM
Dezvăluiri despre puștiul de 14 ani care a ucis doi colegi și două cadre didactice în SUA. Mama lui fusese...
Digi World
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui...
UTV
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale